banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

GERİ VİTES

24 Ocak 2024, 19:30
GERİ VİTES
 GERİ VİTES

“Beni bilen bilir bilmeyen izler” diyerek hayat yolunda yürümeye devam ettiğim doğrudur. Uzun süredir yazmadığıma göre durmuştur diye düşünenlerde sıkça var hele hele düşmanlar bile sessizliğimden çatlamak üzereyken.

Suskunluk güzel bir alışkanlık bu aralar ne yapıyorum müzik dinliyorum, film izliyorum, doğayı izliyorum, kendimce çalışıyor, kendimce hayata bakıp gülüyorum.

Bu aralar rölantiye aldığım hayat biraz hızlandı tabi çevremde beni tanıyanlar biliyor, tanımayanlar izliyor, çekemeyenler anten takıyor derken 21.yüzyılın 24. Yılındayız yani 2024 başında evrende bir şekilde yol almaya devam ediyoruz.

Siyaset, spor, eğlence, magazin, ticaret, ekonomi vb. hayata dair insanların danışma noktasında geçiş süreçlerinde yardımcı olmaya devam ediyorum fikirlerimle.

Bazıları bizim gibi düşünce insanlarını yok sayabiliyor. Hatta uyarılara rağmen yok görmek istiyor. Fakat bizim gibi düşünce insanlarının bir AYNA olduğunu göremedikleri içinde yok sayan yok oluyor, var sayan var oluyor. İlginç bir denklemin içinde olduklarını anlamadıkları içinde AYNA görevini yapıyor.

Küçük görülen bir obje bile bazen evren düzenine hizmet eder. Kısacası hayat denklemleri içerisinde yok gören, küçük gören, önemsenmeyenler daima evren yasalarına göre son gülen iyi gülerin dönüşümü oluyor.

AYNA görevini yapıyor yansıyor, yansıyor, yansıyor, göremedikleri aynanın bir versiyon sonra daha farklı bir noktada karşılarına çıkacağının bilinmezliği oluyor.

Geri vites dediğim köşe yazımda aslında geri vites kelimesi algıda kimine göre geri gitmek manasını taşısa da, mantıkla bakarsak geri vites aslında durmanın bir parçası veya farklı yoldan başa dönmenin bir ibaresi olabiliyor.

Tabi bizde geri vites yok abi diyenlerde olabilir. Bizde geri vites var bazen bataklığa girince araç geri vites şart olabilir. Bazen de geri gidersen başa da dönebilirsin. İşte mana alemi önemli olan olaylara hangi açıdan baktığımız değil mi.

Bu arada siyasette canlandı son yazımda boş adaylar var demiştim boşuna aday olanlar neyse ki onların yollar hep kapalı. Açık yolları olanlarda akıl, akıl sen bana takıl durumunda boş adayların boş işleri ile yollara devam ederler ise yaya kalırlar demedi demeyin.

Birde sağda, solda millete küfür edip birde şimdilerde bazı partilerin içinde takılan Lokumcuklar var yazık ya birde geçmişi sildiğini sanıyor bu tipler.
Siyasetten bu tür insanları uzak tutmak lazım sonuç da Lokumcuklar, Lokumları ellemesin demi…
????

Köşe yazısı değil mi bu her tel den yazayım değil mi ???? bu ara Berkay dinleyin Evdeyiz Dede Akustik şarkılar ilham veriyor eskilere gidiyor insan demedi demeyin efkârlı, özel dinlenecek şarkılar.

Sporda daha başarılı olmak için her alanda çalışmamamız lazım ????

Son olarak Savcı bey senin içinde hayat yeni başlıyor tüm pislikler ortaya döküldüğünde kaçacak yer arayamayacaksın çünkü TÜRK ADALETİ SANA GEREKEN CEZAYI VERMİŞ OLACAK….






 

 

 

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV