banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Görünen Köy Kılavuz İstemedi

10 Ağustos 2017, 13:05
Görünen Köy Kılavuz İstemedi
Müslüm SÖYLER
Evet günlerdir, haftalardır ve aylardır herkes çevresinde şu soruya cevap aradı ...
Meral AKŞENER yeni parti kurunca MHP’nin oyları düşer mi ?
Hayır efendim, Meral hanımın en küçük hareketinden en devasa hamlesine kadar hiçbir hareketi MHP’de 1 gram sapmaya neden olmaz.
Milliyetçi Hareket Partisi özü belli, siyasi sınırları çizilmiş, ideolojisi Türk Milliyetçiliği tarafı ağır olan bir siyasi oluşumdur.
MHP ancak ve ancak MHP’lilerin yer alabileceği bir siyasi akımdır.
Özünde ülkücülük barındıran ve Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in 9 Işık felsefesine uygun Lidere sadakat ve teşkilat doktrinine sadık bireylerin yegane siyasi oluşumudur.
Gelelim Meral hanım ve ekibine…
En son Cihan Paçacı’nın Ahmet HAKAN’a verdiği kısa röportajında kurulacak partinin ‘’Merkez Sağ’’ olacağı konusunda net bir cevap çıktı. Kaldı ki Cihan Paçacı’da DYP’den MHP’ye geçen bir siyaset adamıdır. Meral hanım’da bir çok partide görev almış siyasetçidir. Yani her ikisi de ülkücü değildir ve asla olamazlar. Olsaydılar MHP'de kalırlardı.
MHP Lideri sayın Dr.Devlet BAHÇELİ ise ülkücü hareketin davasından ve siyasi kanadı MHP'den asla kopmamıştır. 
Rahmetli Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ ülkücü hareketin tek siyasi oluşumu var, o da Üç Hilal’in gölgesindeki MHP'dir demiştir. Bu söz zaten her cümlenin önünde ve sonunda tırnak işaretiyle biçimlenmiş çizgidir.  Bu çizgiye riayet edenler MHP’de mevcut lider olduğu müddetçe orada o lidere bağlı kalmak durumundadırlar.
Bu tür konuşmalarına şahit olduğum Mehmet SARI ağabeyim, ki biz İstanbul'a geldiğimizde gerçek bir ülkücü tavrı ve edasıyla bizlere sahip çıkmış yol ayrımlarına sapmamamızı öğütlemiş bir ülkücü  ağabey olarak şu sözü hiç aklımdan gitmiyor ; ''Bizim buluşma yerlerimiz cenazelerimiz ve cami avluları olmasın'' Ey dava arkadaşlarım, bizler ülkücüler olarak her zaman üç hilalin gölgesinde mücadelemize devam etmeye ant içmişiz. İlayi Kelimetullah yolunda omuz omuza mücadele etmiş, birbirimiz için can siper olmuşuz. Eğer bulunduğunuz yerde üç hilal yok ise, sizi kendi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum. Birlik ve beraberliğimizi korumak inanın mücadelemiz yanında bir hiç gibidir. Kendinizi bu ''Hiç''in ortasına hapsetmeyin. Gelin davamızın yegane temsil yeri MHP'de davamızın geçmişinden geleceğe dik bir şekilde yol alalım. Bizi ayırmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Şunu asla unutmayalım, biz bir yandan komünizmle mücadele ederken diğer yanda cenaze namazları kılarak siyasete ve siyaset yapmaya fırsat bulamamıştık. İşte o dava arkadaşlarımızın şehadetleri hatırına davamıza ve birbirimize sahip çıkalım. İşte Mehmet Ağabey bunları söyledi.
Bilge Liderimiz Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ ne diyor, ''Önce Ülkem, sonra milletim ve partim'', bu söylevini de ülkemizin her ihtiyaç duyulduğu durumunda icraatları ile ispatlamıştır. Hele hele son dönemlerde göstermiş olduğu ülkemiz ve milletimizden yana tavrı her kesimce takdir edilmiştir. Böyle bir lider ülkemizin emniyet sigortası olan MHP'de mevcut iken, alternatife ne gerek...
Meral hanım yeni parti kuruyor (muş)..!
Hemde Cihan Paçacı'nın ifadesiyle ; ''
Her görüşten insanın kendine ait değerleri bulacağı parti...
Her kesime açık bir parti... ''
Ne diyelim !
Herkes parti kurabilir.
Bundan biz ülkücülere ne …..

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV