banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

367'ye Ulaşırsa Referandum Yok.

Erdoğan, 367 vekil çıkarsalar bile yeni Anayasayı herkesle birlikte yapacaklarını söyledi: Tüm partileri ve sivil toplumu işe katarız ama 367 ile referandum gereksiz.

06 Haziran 2011 Pazartesi 16:21
367'ye Ulaşırsa Referandum Yok.
banner267
367'ye Ulaşırsa Referandum Yok.
Erdoğan, 367 vekil çıkarsalar bile yeni Anayasayı herkesle birlikte yapacaklarını söyledi: Tüm partileri ve sivil toplumu işe katarız ama 367 ile referandum gereksiz.


Liderler gelecek pazar yapılacak genel seçim öncesinde mitinglerine hız kesmeden devam etti. Başbakan Erdoğan dün İstanbul Kazlıçeşme mitingi öncesi Sakarya’daydı. Kazlıçeşme’de büyük bir kalabalığa hitap eden Başbakan Erdoğan, konuşmasına İstanbul üzerine şiirler okuyarak başladı. İstanbul’un Balkanların, Kafkasların, ve Ortadoğu’nun merkezi olduğunu belirten Erdoğan, Türkiye’nin bölgenin en güçlü ülkesi olduğunun altını çizdi. Erdoğan Türkiye’nin büyümesinin demokrasiyle mümkün olduğunu belirterek, 12 Haziran seçimlerinin ardından en büyük hedeflerinin yeni bir anayasa olduğunu söyledi.

Birlikte yapalım

Erdoğan bütün STK’ların katılımıyla sivil bir anayasa yapmak istediklerini belirterek, 367 milletvekilini geçtikleri takdirde anayasanın Meclis’te yapılacağını referanduma gerek olmadığını söyledi.

Anayasa değişikliği çalışmalarında CHP’nin Meclis’te hiç bulunmadığını BDP’nin ise temsili düzeyde katıldığını söyleyen Erdoğan, 367 miletvekili çıkarabilirlerse bu görevi milletin kendilerine verdiği anlamına geleceğini ifade etti.

Önceki gün gerçekleştirdiği İzmir mitingini anlatan Erdoğan İzmir’de CHP mitingini ikiye-üçe katladıklarını söyledi.

367’de kararlı

Erdoğan, önceki gün TGRT Haber’de canlı yayımlanan “Seçime Doğru” programında da 367 milletvekili hedeflediklerini belirterek, Eğer 367’yi bulursak, referanduma götürmeyi gereksiz bulurum. O zaman, siz kendinize güvenmiyorsunuz demektir. Bizi oraya millet getirdiğine göre bir de referanduma niye götürelim” diye konuştu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV