banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

7 Kaymakam tutuklandı

Tokat'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mülkiye yapılanmasına ilişkin 100. dönem kaymakamlarına yönelik soruşturma kapsamında 7 kaymakam tutuklandı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 16:24
7 Kaymakam tutuklandı
banner321
7 Kaymakam tutuklandı
Tokat'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mülkiye yapılanmasına ilişkin 100. dönem kaymakamlarına yönelik soruşturma kapsamında 7 kaymakam tutuklandı.
Beylikdüzü Klima Servisi

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinin yürüttüğü FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına ilişkin 100. dönem kaymakamlarına yönelik soruşturma kapsamında aralarında görevde olan, ihraç edilen kaymakam ve kaymakam adaylarının bulunduğu 32 kişi ifadeleri alınmak üzere Tokat'a davet edildi.

Davet edilen 4 kaymakam ve 1 kaymakam adayının daha önce FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında çeşitli cezaevlerinde tutuklu oldukları, 5 kişinin de ifade vermek üzere Tokat'a gelmesinin beklendiği öğrenildi.

Kente gelen 21 kaymakam ve 1 kaymakam adayı 22 kişinin ise Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadeleri alındı. 22 kişiden 7'si tutuklandı, 15 kişi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bir süre önce de Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca 101. dönem kaymakamlarına yönelik soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan 43 kaymakamdan 12'si tutuklanmıştı.

beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV