banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Abdullah Gül'ün Van gezisi başladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu bayrama üzgün girildiğini söyledi.

06 Kasım 2011 Pazar 13:58
Abdullah Gül'ün Van gezisi başladı
banner263
Abdullah Gül'ün Van gezisi başladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu bayrama üzgün girildiğini söyledi.
Sabah saatlerinde Van'a gelen Cumhurbaşkanı Gül, geniş güvenlik önlemleri altında beraberindeki Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Van Valisi Münir Karaloğlu ve BDP'li Van Belediye Başkanı Bekir Kaya ile birlikte Ordu Caddesi üzerindeki Ulu Cami'ye geldi. Burada Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ekrem Keleş'in kıldığı bayram namazının ardından cami içerisinde vatandaşlarla bayramlaşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, beraberindekilerle çıkışta Van Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Türk Kızılayı görevlileri tarafından ikram edilen şekerlemelerden aldı.

Daha sonra bir açıklama yapan Abdullah Gül, öncelikle herkesin bayramını tebrik ettiğini belirterek, "Bütün vatandaşlarımın, özellikle de Vanlı kardeşlerimin bayramı mübarek olsun. Tabii ki bu bayrama biraz buruk girdik. Büyük bir afet, depremle girdik. Onun acısı hala tazedir. Bütün kardeşlerime, herkese başsağlığı diliyorum. Hayatını kaybeden herkese Allah'tan rahmet diliyorum. Cenabı Allah bütün afetlerden milletimizi, bütün insanlığı ve herkesi korusun. Tabi ki bayramın da ne olduğunu bilmemiz gerekir. İşte esas bugünlerde bayramlar daha anlamalıdır. Bugünlerde herkesin birbiriyle daha çok dayanışması, birbiri ile daha çok kardeş olduğunu hissetmesi, hepimizin büyük bir millet olduğumuzu ve bu milletin parçaları ve fertleri olarak hepimizin birbirimizle çok kucaklaşmamız gerektiği, ihtiyacı olanlara hepimizin hep beraber koşmamız ve kucaklamamız gerektiği bir gündür. Bayramın anlamı budur. Böyle bir afet, böyle üzüntülü ve böyle buruk bayram olmasa da zaten yapmamız gereken buydu, ama bu bayrama hepimiz biraz maalesef üzgün girdik. Onun için bu görevlerimizi vazifelerimizi çok daha iyi hatırlamamız gerekir. Ben bir kez daha hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimize, gazilerimize Allah rahmet diliyorum. Bütün vatandaşlarımın bayramını kutluyorum" dedi.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, daha sonra beraberindekilerle birlikte Süphan Mahallesi'ndeki Mevlana Evleri'ne geçti. Buradaki incelemelerinin ardından İl Kriz Merkezi'nde brifing aldıktan sonra Gedikbulak köyünü ziyaret etmesi beklenen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erciş ilçesine geçecek.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV