banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Adalet Bakanı'ndan Öcalan açıklaması

Adalet Bakanı Sadullah Ergin 'Öcalan ile yakalandığı günden beri devletin istihbarat birimlerinin ihtiyaç duyduğu her zeminde görüşülmüştür ' diye konuştu.

30 Mart 2013 Cumartesi 09:07
Adalet Bakanı'ndan Öcalan açıklaması
banner265
Adalet Bakanı'ndan Öcalan açıklaması
Adalet Bakanı Sadullah Ergin 'Öcalan ile yakalandığı günden beri devletin istihbarat birimlerinin ihtiyaç duyduğu her zeminde görüşülmüştür ' diye konuştu.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin burada yaptığı konuşmada 'Bu büyük millet kandırılması mümkün olan bir çocuk falan değil. Her şey milletin gözü önünde yaşanıyor. Bu masanın etrafında oturan kimse diğerinden daha fazla vatanperver değil. Kimsenin muhatabını vatana ihanetle suçlama hakkı yok. Kimse, bir diğerinin vatanperverliğini ölçme hakkına sahip değil' dedi.

"ÖCALAN'LA ÖNCEDEN DE GÖRÜŞÜLDÜ"

Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirildiğinden bu yana ihtiyaç halinde her zeminde görüşüldüğünü ifade eden Ergin şunları söyledi:

"Bu görüşme yapıldığı için 1999'da terör örgütü üyelerinin çıkması sağlanmış ancak, öngörüsü dar bir grup sürecin tamamlanmasını engellemişitir. O tarihte bu süreç tamamlansaydı, bu sorun olmayacaktır. Öcalan'la görüşülmesi değil ne görüşüldüğünün önemi vardır."

YASAL BİR DÜZENLEME SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, ''Silahlı terör örgütü üyelerinin, yurt dışına çıkışları ile ilgili yasal düzenleme söz konusu değildir. Buna ilişkin 'akil adamlar ya da akil insanlar, ekip olarak bir çalışma yapması süreci kolaylaştırır' kanaati vardır. Bu konuşulmuştur, onun ötesinde Meclis'te ayrı bir araştırma komisyonu, çalışma komisyonu olabilir mi? Bu değerlendirilebilir'' diye konuştu.

Kaynak: Ajanslar

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV