banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Adli Tıp'tan Özal raporuna cevap

Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. Haluk İnce, bugün bir gazetede yer alan Özal raporunda zehirlendi iddiasına cevap verdi.

02 Kasım 2012 Cuma 11:38
Adli Tıp'tan Özal raporuna cevap
banner311
Adli Tıp'tan Özal raporuna cevap

Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. Haluk İnce, bugün bir gazetede yer alan Özal raporunda zehirlendi iddiasına cevap verdi. 

Adli Tıp Kurumu Başkanı Haluk İnce, Antalya'dan yaptığı açıklamada, raporların henüz tamamlanmadığını, çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

TRT Haber'in canlı yayınında konuşan İnce, 'Haberdeki maddeyi biz tespit etmedik. Haberin kaynağını da bilmiyoruz. Aralık ayı içinde raporumuzu tamamlayarak savcılığa sunacağız' dedi.

STRİKNİN VE KREATİN NEDİR?

Striknin, fare gibi küçük hayvanları öldürmek için kullanılan zehirli bir madde. Kreatin ise omurgalı canlılarda, başta kaslar olmak üzere hücrelerin oksijen ihtiyacının karşılanmasını sağlayan bir asit.

Bunlar zehir türüdür. Çok etkili bir zehir olduğu için insanı zehirlemek için de kullanılabilir. Yüksek doz verildiğinde her canlıyı öldürme gücüne sahip. Zehirdir ama tedavi amaçlı da kullanılabilir. Özellikle kalp ilaçlarında düşük dozda kullanılıyor. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV