banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ahmet Türk’ün torunu örgüt üyeliğinden tutuklandı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk'ün torunu,"terör örgütü üyesi olmak”, "örgüt propagandası yapmak” ve "Cumhurbaşkanı'na hakaret” suçlarından tutuklandı

02 Şubat 2016 Salı 20:35
Ahmet Türk’ün torunu örgüt üyeliğinden tutuklandı
banner266
 Ahmet Türk’ün torunu örgüt üyeliğinden tutuklandı
Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk'ün torunu,"terör örgütü üyesi olmak”, "örgüt propagandası yapmak” ve "Cumhurbaşkanı'na hakaret” suçlarından tutuklandı
Geçtiğimiz hafta İstanbul'un 8 farklı ilçesinde yapılan terör operasyonlarında Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk'ün torunu Heja Türk'ün de bulunduğu 6 üniversite öğrencisi gözaltına alınmıştı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 2'si serbest bırakılırken, 4'ü geçtiğimiz cuma günü adliyeye getirildi.

COLOMBİYA ÜNİVERSİTESİ'NDE YÜKSEK LİSANS İÇİN KAYIT YAPTIRDI

Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcılığı tarafından sorgulanan şüphelilerden Heja Türk'ün Boğaziçi 
beylikdüzü tabela reklam
Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olduğu ve Colombiya Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmak için bu yıl kaydını yaptırdığı öğrenildi. Savcılık sorgusu tamamlanan şüphelilerin tamamı, tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildiği ifade edildi.

Heja Türk'ün hakimlikteki ifadesinde, örgüt propagandası yaptığı öne sürülen sosyal medyadaki iletileri ilgisini çektiği için paylaştığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı paylaşımların ise kişisel görüşü olduğunu söylediği belirtildi.
3 AYRI SUÇTAN TUTUKLANDI

Hakimlikteki sorguları tamamlanan şüphelilerden Heja Türk, "terör örgütü üyesi olmak”, "örgüt propagandası yapmak" ve "Cumhurbaşkanına hakaret” suçlarından cuma günü tutuklandığı ortaya çıktı. Diğer şüpheliler Çağrı Kurt, Mehtap Demirci ve Julide Yazıcı'nın, "örgüt üyeliği" suçlamasıyla, "terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV