banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

AK KAMU ARAÇLARI

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın organizasyonunu üstlendiği "Milli İradeye Saygı" mitingi Kamu araçlarının seferberliği ile şok görüntüler yaşattı.

16 Haziran 2013 Pazar 19:22
AK KAMU ARAÇLARI
banner321
AK KAMU ARAÇLARI

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın organizasyonunu üstlendiği "Milli İradeye Saygı" mitingi Kamu araçlarının seferberliği ile şok görüntüler yaşattı.

Ulaşım felç, otobüsler MİTİNG’in emrinde!

Kamu araçlarının arasında sadece otobüsler değil vapur ve deniz otobüsleride kullanıldı.
AK KAMU araçları Karadan, Denizden Ak Partiye hizmet etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir çok otobüs bölgemizden bir çok noktadan, Kazlıçeşme meydanındaki mitinge yolcu taşıdı.

Vatandaş İsyan Etti!

Duraklarda biriken ve çok uzun süre otobüs bekleyen vatandaşlar isyan etti.
Hat amirliğine şikayette bulunan vatandaşlar “araçlar AKP mitingine gitmiş” cevabını aldılar. Vatandaşlar tepkilerini geç gelen otobüs şoförlerine yansıttı. Otobüs şoförleri de araçların miting meydanına gittiği bilgisini doğruladı.

Bu olayları yaşayan vatandaşlar "İşte Ak Parti iktidarının politika anlayışı bu. Aynı şeyi CHP’li bir belediye uygulamış olsa hemen ertesi gün operasyon yapılırdı. Herkesin parası ile vergileri ile alınan otobüsler siyasi bir partiye hizmet ediliyor. Yazıklar olsun’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Miting sırasında Kamu mallarını kimse istediği gibi kullanamaz diyen. Başbakana İtafen fotoğrafları yayınlıyoruz.
Yorumsuz

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV