banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Almanya'da Alparslan Türkeş sergisi

Duisburg kentinde açılan Alparslan Türkeş Resim Sergisi büyük ilgi gördü.

11 Mayıs 2012 Cuma 04:55
Almanya'da Alparslan Türkeş sergisi
banner299
Almanya'da Alparslan Türkeş sergisi
Duisburg kentinde açılan Alparslan Türkeş Resim Sergisi büyük ilgi gördü.

Duisbug'ta bulunan ve Türk Federasyon'a bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Estergon Ülkücü Gençlik Derneği, Hamborn semtinde yeni binasına taşındı.Tanımış ilahiyatçı Mustafa Öz'ün dualarıyla açılışı yapılan yeni binanın açış kurdelasını, Türk Federasyon Genel Sekreteri Fatih Oğuz, Kuzey Ren Vestfalya 2. Bölge başkanı Ahmet Şahin, Estergon Ülkücü Gençlik Derneği başkanı Ergün Şişman birlikte kesti. Kalabalık davetli grubuyla açılışı gerçekleştirilen Estergon Ülkücü Gençlik Derneği'nin yeni binasında Alparslan Türkeş Resim Sergisi açıldı. Türkeş'in çocukluktan başlayıp ölümüne kadar giden yaşamından kesitler anlatan yüzlerce resim sergilendi. 15 Haziran'a kadar açık kalacak resim sergisi, ülkücülerden yoğun ilgi görüyor.

Yeni bina açılışı nedeniyle bir konuşma yapan Estergon Ülkücü Gençlik Derneği Başkanı Ergün Şişman, "Böylesine geniş ve donanımlı bir binaya sahip olduğumuz için ve rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş anısına resim sergisi düzenlemiş olmaktan dolayı çok sevinçliyiz. Bu güzel binada gençlerimiz, Türk kültürünü ve bayrak sevgisini öğrenecektir" dedi.

Açılışa katılan ve Alparslan Türkeş Resim Sergisi'ni gezen Türk Federasyon Genel Sekreteri Fatih Oğuz da, burada konuşma yaptı. Alparslan Türkeş'in Türk dünyasındaki saygın geçen yaşamından örnekler anlatarak konuşmasına başlayan Fatih Oğuz, "Rahmetli başbuğumuzun aramızdan ayrılışının üzerinden 15 yıl geçmiş olsa bile, yeri, önemi, idaalleri ve mücadelesiyle bize bırakmış olduğu bu kutlu emanetiyle her daim yaşayacaktır" diye konuştu.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV