banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Andımız’ı okuyana hakaret ve dayak

Müdür yardımcısı Andımız’ı okuyan öğrencileri ‘Gürültü yapmayın eşekler’ diye azarladı. Türbanlı öğretmen ise çocukları tokatladı.

13 Ekim 2013 Pazar 12:57
Andımız’ı okuyana hakaret ve dayak
banner299
Andımız’ı okuyana hakaret ve dayak
Müdür yardımcısı Andımız’ı okuyan öğrencileri ‘Gürültü yapmayın eşekler’ diye azarladı. Türbanlı öğretmen ise çocukları tokatladı.


Ba­lı­ke­si­r’­in Ay­va­lık İl­çe­si­’ne bağ­lı Kü­çük­köy Bel­de­si­’n­de­ki Me­cit Atak­lı İlk ve Or­ta­oku­lu’ndan ka­ra çar­şaf­lı öğ­ret­men skan­da­lı­nın ar­dın­dan şim­di de da­yak ha­ber­le­ri gel­di. Ve­li­le­rin id­di­ası­na gö­re, An­dı­mı­z’­ın kal­dı­rıl­ma­sı­na tep­ki gös­te­ren 8. sı­nıf öğ­ren­ci­le­ri ge­çen çar­şam­ba gü­nü okul bah­çe­sin­de An­dı­mı­z’­ı oku­mak is­te­di. Bu­nun üze­ri­ne Mü­dür Yar­dım­cı­sı ‘Ne gü­rül­tü ya­pı­yor­su­nuz lan, eşek oğ­lu eşek­le­r’ di­ye­rek ço­cuk­la­rı azar­la­dı.

“Beldeyi ayrıştırdı”

Cu­ma gü­nü ise ders­le­re tür­ban­lı gi­ren Türk­çe öğ­ret­me­ni E.K., ders­te gü­rül­tü ya­pan 4 öğrenciye id­di­aya gö­re, “Si­ze eşek den­di hâ­lâ gü­rül­tü ya­pı­yor­sunu­z” di­ye­rek bir öğren­ci­nin ka­fa­sı­nı tah­ta­ya vur­du. Sı­nı­fta öğ­ren­ci­le­re to­kat atan öğ­ret­men E.K. “An­dı­mız za­ten ge­rek­siz­di. İyi ki kal­dı­rıl­dı. Çar­şa­fı be­ğen­mi­yor­su­nuz, Ata­tür­k’­ün an­ne­si ve ka­rı­sı da çar­şaf­lıy­dı­” de­di. Okul Ai­le Bir­li­ği Baş­ka­nı Le­vent Gü­ler da­yak ola­yı­nı doğ­ru­la­dı. Kü­çük­köy Be­le­di­ye Baş­ka­nı CHP’­li Me­sut Er­gin ise “Bu öğ­ret­men bel­de­de ay­rış­ma­ya ne­den ol­du. Psi­ko­lo­ji­si bo­zul­muş ol­ma­lı ki ço­cuk­la­ra şid­det uy­gu­lu­yo­r” de­di.

Veliler şikayetçi oldu

Okulda yaşananları öğrenen veliler Lütfü G., Semih E., Aytekin H. ve Hülya B., Küçükköy Jandarma Karakolu’na giderek öğretmen E.K.’den şikayetçi oldu. Veliler “Çarşafı andıran siyah türban ve manto giyen öğretmen, okulumuza atandığından beri SBS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine doğru dürüst ders işletmiyor. Öğretmenin daha önceki baskılardan psikolojisinin bozulduğunu düşünüyoruz. Çocuklarımıza bir şey öğretmediği gibi şiddet de uygulamaya başladı. Öğretmen de olsa kimsenin öğrencilere şiddet uygulayama hakkı yok” dediler.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV