banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
06 Mayıs 2024 Pazartesi

Benzin ve motorine indirim geliyor

Bakan Bayraktar, memurları kızdıracak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu

28 Mart 2013 Perşembe 12:02
Bakan Bayraktar, memurları kızdıracak
banner312
Bakan Bayraktar, memurları kızdıracak
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu...
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm sürecine ilişkin, ''Şu anda aşağı yukarı 30 bölgede riskli alan ilanı yaptık. Vatandaşın talebiyle de yaklaşık 9 bine yakın birim konut riskli olarak tespit edildi'' dedi.

Bayraktar, Türkiye Tuğla ve Kiremit Zirvesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, inşaat malzemeleri arasında tuğla ve kiremidin son derece önemli olduğunu belirtti.

Son yıllarda izolasyon ve ısı yalıtımının öne çıktığına işaret eden Bayraktar, inşaat teknolojisi ve tekniğinin de çok değiştiğini ve geliştiğini vurguladı.

''Yat, uzan, para kazan, böyle bir şey yok''
Hükümetin üreten, hizmet veren anlayışla yapıları oluşturmaya çalıştığını dile getiren Bayraktar, şunları kaydetti:

''Bunun için bizim çevre ve şehircilik il müdürlüklerimize de eskiye göre şu anda 20 misli daha çok evrak geliyor. Tabii 657 sayılı Kanun da bize uymuyor. Devlet memuru oluyor birisi, ondan sonra yat, uzan, para kazan, böyle bir şey yok. Çalışan, üreten, faydalı olan öne geçecek, ikili ilişkilerle nabız tutanlar değil. Kim üretiyorsa kim başarılıysa kim faydalıysa onlar öne geçecek. Ama siyasi kulislerde nabız tutarak öne geçenlere imkan vermemek lazım. Tarafsız, adil, üretken bir yapıyı kazanmamız lazım.''

Dünyada devletler kadar şehirlerin de yarıştığını belirten Bayraktar, ''Biz de İstanbul'daki depremselliği azaltmak, gecekonduları tasfiye etmek için yeni bir şehir kuruyoruz. Tabii çok fazla nüfus gelmemesi için buna da dikkat ediyoruz'' dedi.

Bu çalışmanın Diyarbakır, Gaziantep, Konya ve çeşitli yerlerde de yapıldığını anlatan Bayraktar, ''Önümüzdeki süreçte bu kentsel dönüşüm inşallah Türkiye'nin yeni vizyonu olacak'' diye konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV