banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Barzani'nin AK Parti kongresi konuşması

Mesud Barzani AK Parti kongresinde konuştu.

30 Eylül 2012 Pazar 16:16
Barzani'nin AK Parti kongresi konuşması
banner321
Barzani'nin AK Parti kongresi konuşması
Mesud Barzani AK Parti kongresinde konuştu.
Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti 4. Olağan Kongresi'ne katılan Irak Bölgesel Yönetim Başkanı Mesud Barzani önemli açıklamalarda bulundu. PKK'ya silah bırakma çağrısında bulunan Barzani; "Hiçbir sorun şiddetle çözülemez" şeklinde bir ifade kullandı.

İşte Barzani'nin konuşmasından satırbaşları;

"Tüm Kürtlerin barış sürecini desteklemeleri gerektiğine inanıyorum. Hiçbir sorun şiddetle çözülmez. Bir devletin gücü ne kadar silaha sahip olduğuyla ölçülmez. Kendi halkına nasıl hizmet ettiğiyle ölçülür. Sayın erdoğan böyle bir cesarette bulundu.
Akan kanın durması için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Barış, birbirini doğru anlamanın tek yoludur. Türkiye hem bölge düzeyinde hem de uluslararası düzeyde önemli bir ülke. Biz ümit ediyoruzki Irak ile Türkiye'nin ilişkileri kalıcı olur. Bu çevçevede ilişkiler önemli bir düzeye ulaşmıştır.

Gördüğünüz gibi Ortadoğu'da önemli değişimler yaşanıyor. Kendi özgürlükleri için mücadele verenleri bütün gücümüzle destekliyoruz. Suriye halkının özgürlük mücadelesini canı gönülden destekliyoruz. Şu an gerçekten çok acı bir durum yaşanıyor. Umut ediyoruz ki Suriye halkının kendi geleceğini tayin etmesinin yolu açılacaktır.

Bugün Suriye'de 29 bin kardeşimiz bizim bölgede bulunuyor. Kapımız onlara herzaman açık. Bir kez daha davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. başarılarınız daim olsun."
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV