banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Başbakan Erdoğan'ın Beklenen Grup Toplantısı Başladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan, Sarkozy'ye sert tepki gösterdi

24 Ocak 2012 Salı 12:12
Başbakan Erdoğan'ın Beklenen Grup Toplantısı Başladı
banner229
Başbakan Erdoğan'ın Beklenen Grup Toplantısı Başladı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan, Sarkozy'ye sert tepki gösterdi.


Başbakan Erdoğan'ın grup toplantısındaki konuşmasının ayrıntıları:
150 yıllık bir hayali ilk kazmayı vurarak biz başlattık, Marmaray projesinin ray kaynağını yaptık. Asya ve Avrupa yakalarında 40 adet istasyon inşaa ediyoruz. 13.6 km yer altında inşaa edilecek. Marmaray'da tek yönde 75 bin yolcu bir saatte taşınacak. Proje tamamlanınca Üsküdar Yenikapı arası 4 dakika olacak. Gebze Halkalı arası 105 dakika olacak. Marmaray iki kıtayı demiryoluyla birleştiren bir Türkiye bir dünya projesidir.

Bu proje ile İstanbul'u Van'a Londra'yı İpek Yolu'na bağlıyoruz.

Ankara'da da 7.5 milyon km alanda gerçekleştirdiğimiz projede 30 bin kişiyi tahliye ettik. Havaalanı üzerindeki o çirkin görüntüleri tamamen değiştirk. Proje kapsamında 9 bin 77 konut inşaa etmiş olacağız.

10 Ocak'ta Tunus Dışişleri Bakanı'yla 12 Ocak'ta Irak temsilcileriyle, ardından İran ve Gürcistan lideriyle bir araya geldik. 14 Ocak'ta Kırgızistan Cumhurbaşkanı ile bir araya geldik. 20 Ocak'ta da Güney Kore lideriyle bir araya geldik.

Bölgedeki gelişmelerle ilgili ABD Başkanı sayın Obama ile telefon görüşmesi yaptık. Türkiye olarak ne Suriye'de ne de Irak'ta herhangi bir etnik ve ya dini gurubun yanında olmamız onlar üzerinden bir hesap yapmamız sözkonusu değildir. Meshep çatışmaların ne kadar ağır faturalar çıkardığını biliyoruz. Burada Irak Başbakanı sayın Maliki'nin 'Türkiye içişlerimize karışıyor' yaklaşımını talihsiz buluyorum. Iraklı kardeşlerimiz isemediği için ABD ile oraya girmedik. Çünkü biz istenmediğimiz yerde olmayız. Sayın Maliki'nin şunu bilmesi gerekiyor. Siz bir meshep çatışmasını başlatırsanız buna da bizim sessiz kalmamız mümkün değil. Akrabalık ilişkilerimiz var her gün geliş gidişlerimiz var, tarihten gelen bağlarımız var. Irak'la yakından uzaktan ilgisi olmayanlara hoşgeldiniz diyeceksiniz ama sınır komşumuz içişlerimize karışıyor diyeceksiniz. Irak yönetiminin aynı şekilde meshep ayrımcılığını bir kenara bırakarak sorumlu bir tutum takınmasını bekliyoruz. Ortağınız olan partilerin bakanlarınızın evlerinin önüne tank yerleştirirseniz size kimse adil bir yönetim sergiliyorsunuz diyemez.

FRANSA'DA KABUL EDİLEN SOYRIKIM YASASI

Fransa'daki yasa bizim için yok hükmündedir. Kimsenin Türkiye üzerinden siyaset yapmasına izin vermeyeceğiz. Bu yasa düşünce özgürlüğü katliamıdır. Yapılan Avrupa tarihine de haksızlıktır. Bu ırkçı ayrımcı girişimlere sessiz kalanlar Avrupa'da faşizmin ayak seslerini duymamak gibi bir vebalin altına girerler. Bu bir ayrımcılık ırkçılık meselesidir.

Sarkozy'nin babası Osmanlı topraklarında büyümüştür. Dedesi Osmanlı'nın kucak açtığı Musevilerdendir.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV