banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Başbakanın eşi Emine Erdoğan sonunda isyan etti.

Başbakan Tayyip Erdoğan propaganda çalışmalarını sürdürürken, Emine Erdoğan da çeşitli sosyal projelerde yer alarak, eşine siyasette destek veriyor.

15 Mayıs 2011 Pazar 18:44
Başbakanın eşi Emine Erdoğan sonunda isyan etti.
banner322
Başbakanın eşi Emine Erdoğan sonunda isyan etti.

Başbakan Tayyip Erdoğan propaganda çalışmalarını sürdürürken, Emine Erdoğan da çeşitli sosyal projelerde yer alarak, eşine siyasette destek veriyor.

Katıldığı toplantılarda insanların dertlerini dinleyip, taleplerini yerine getirmeye çalışan Emine Erdoğan, İstanbul'daki bir toplantı çıkışında yanına gelen kadının, isteği üzerine isyan etti. Emine Erdoğan, otomobiline binerken yanına gelen kadın, "Medical Park hastaneleri sizinmiş. Oranın reklam işini almak istiyorum, bana yardımcı olur musunuz?" dedi. Kadına "Nereden çıkarıyorsunuz bunu? benim hastanem falan yok" diye karşılık veren Emine Erdoğan, kadının "Oranın ortağı değil misiniz?" sorusu üzerine "Hayır" dedi. Ancak kadın bu kez de "O zaman sahibini tanıyorsunuzdur, benim için konuşsanız" diye konuştu. Erdoğan, "Lütfen herkes şunu bilsin artık. Benim ne bir hastanem var, ne de ortaklığım. Söz konusu hastanenin sahibini tanımıyorum, kimin olduğunu da bilmiyorum. Evet, eski ortağını tanıyordum, o da zaten satmış. Yeni sahibi kimdir nedir, bilmiyorum" dedi.

Emine Erdoğan, bu söylentilerden duyduğu rahatsızlığı, "Bu tür dedikoduları çıkaran insanları vicdanlarına havale ediyorum. Herkes beni bir yerlere ortak yapmış gidiyor" diye dile getirdi. Erdoğan, son günlerde birileri tarafından bir pastanenin de sahiplerinden olduğu yolundaki iddialar bulunduğunu belirtip, "Bu kadarına pes diyorum. Bu söylentiler kasıtlı çıkarılıyor. Benim ne hastanem, ne de pastanem var" diye konuştu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV