banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Berkin Elvan eyleminde gerginlik 11 gözaltı

Daha önce protestocuları ağzından, burnundan tutarak gözaltına alan polis ekipleri bu kez bir kişiyi yüzünden tutarak gözaltına aldı.

12 Mart 2015 Perşembe 15:42
Berkin Elvan eyleminde gerginlik 11 gözaltı
banner263
 Berkin Elvan eyleminde gerginlik 11 gözaltı

Daha önce protestocuları ağzından, burnundan tutarak gözaltına alan polis ekipleri bu kez bir kişiyi yüzünden tutarak gözaltına aldı.
Şanlıurfa’da, Berkin Elvan için basın açıklaması yaptıktan sonra bildiri dağıtırken kendilerine kimlik sorulmasına olumsuz yanıt veren grup ile polis arasında arbede çıktı. Polisin biber gazıyla müdahale ettiği grupta bulunan 11 kişi gözaltına alındı. Daha önce protestocuları ağzından, burnundan tutarak gözaltına alan polis ekipleri bu kez bir kişiyi yüzünden tutarak gözaltına aldı.
Beylikdüzü Tabela 

Basın açıklamasının ardından grupta bulunanlar Divanyolu Caddesi üzerinde bildiri dağıtmak istedi. Bu sırada grupta bulunan bir kişi kendilerini takip eden sivil polislerin fotoğrafını çekti. Bunun üzerine fotoğraf çeken kişinin yanına giderek kimliğini soran polis ile grupta bulunanlar arasında tartışma çıktı. Polis, basın açıklaması ve bildiri dağıtımının izinsiz yapıldığını belirterek grupta bulunanların kimliklerini kontrol etmek istedi. Ancak, grupta bulunanların kimliklerini göstermek istememesi nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü. Arbede sırasında polisler biber gazı sıkarak grupta bulunanlara müdahale etti ve ardından bazılarını yere yatırıp kelepçeledi. 3’ü kadın 11 kişinin gözaltına alındığı arbede sırasında bazı işyerlerinin de camı kırıldı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV