banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beyoğlu'nda çatışma

Beyoğlu'nda çatışma

31 Mayıs 2013 Cuma 19:40
Beyoğlu'nda çatışma
banner311
Beyoğlu'nda çatışma
İstiklal Caddesi'nde polisle eylemciler arasında çatışma başladı.
İstiklal Caddesi'ne girmek isteyen bir grup barikat kurup polisle çatışmaya başladı. Polisin gazla müdahalesine karşı grup taş ve sopalarla yanıt veriyor.

Polis Taksim'de yine müdahaleye başladı
İstiklal Caddesi'nde polisle eylemciler arasında çatışma başladı. Saat 19.40'da İstanbul Metrosunun Osmanbey istasyonu da kapatıldı.

Gezi Parkı için Taksime gitmek isteyen yüzlerce İstanbullu metro ile Osmanbey'e giderek, Taksim'e gitmek üzere toplanıyordu.

Saat 19.00 civarında polisin müdahalesi yeniden başladı. Özellikle İstiklal Caddesi üzerinde toplanan kalabalığa polis sürekli olarak gaz bombası ve Toma ile müdahale ediyor.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV