banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bunu yapan memur yaşadı

Kaçakçılıkla mücadele kapsamında ödül yönetmeliğinde değişikliğe gidiliyor.

25 Nisan 2014 Cuma 10:42
Bunu yapan memur yaşadı
banner312
Bunu yapan memur yaşadı
Kaçakçılıkla mücadele kapsamında ödül yönetmeliğinde değişikliğe gidiliyor. Buna göre kaçağı tespit eden memurun ikramiyesi artacak ve ihbarcı korunacak.
seo yazılım
Star'ın haberine göre, Türkiye ekonomisini her yıl milyarlarca liralık kayba uğratan kaçakçılıkla mücadelede yeni bir dönem başlıyor. Kaçakçılıkla etkin mücadele kapsamında ödül yönetmeliğinde değişikliğe gidiliyor. İhbarcıya ve kaçağı bulan görevliye verilecek ödüller, tazminatlar ve ikramiyeler tek bir çatı altında toplanıyor. İhbarcıyı koruyacak sistemde kamu kurumlarının farklı usuller izleyerek süreci zorlaştırmasının da önüne geçilmesi planlanıyor.

Saydamlık daha da artacak

Teknik sürecin devam ettiği çalışmanın bitirilmesi halinde Meclis'in gündemine gelecek. Mevcut uygulamalarda tazminat ve ikramiyelerin çerçevesinin tam olarak çizilmediğine dikkat çeken üst düzey bir ekonomi yetkilisi yeni dönemde saydamlığın daha da artırılacağını kaydetti. İhbar sonucu alınan ikramiyeleri ve kaçakçılıkla mücadelenin ödül sistemini yeniden düzenleyen çalışma hakkında bilgilendirmede bulunan bir ekonomi yetkilisi "Çalışmanın temel amacı Türkiye ekonomisini her yıl milyarlarca liralık kayba uğratan kaçakçılık olaylarının en az seviyeye indirilebilmesi. Bu kapsamda ödüllendirme mekanizmasının daha etkili çalışması amaçlanıyor. Farklı kurumlar tarafından yapılan uygulamalar tek çatı altında toplanacağı için de daha etkili sonuçların alınabileceğini düşünüyoruz" dedi. Yeni dönemde kurumlar arası eşgüdümün artırılması, elektronik ortamda yapılan işlemlerden vergi kaybı doğmasının önlenmesi konuları ön plana çıkıyor. Caydırıcılığın artırılmasına yönelik düzenlemelere ağırlık verileceğini ifade eden üst düzey bir yetkili "Her kurum mevzuatla ilgili değişiklikleri bildiriyor. Hürriyeti bağlayıcı cezada da idari para cezasında da yaptırımlar artabilir" dedi.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV