banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Büyük Haber TBMM gündeminde

26 Aralık 2011 de Manşetten yayınladığımız " Topbaş ve kaçak inşaatlarla ilgili haber " TBMM dilekçe komisyonu başkanlığına delil olarak sunuldu.

21 Mayıs 2012 Pazartesi 21:39
Büyük Haber TBMM gündeminde
banner264
Büyük Haber TBMM gündeminde
 
26 Aralık 2011 de Manşetten yayınladığımız " Topbaş ve kaçak inşaatlarla ilgili haber "  TBMM dilekçe komisyonu başkanlığına delil olarak sunuldu.
 
Menfaat mi var ihmal mi? başlıklı haberimizde, İstanbul Büyükçekmece ilçesi Alkent 2000 Mahallesi girişlerinde devlet yolu üzerine yapılan kaçak bekci kulübelerinin neden yıkılmadığını sormuş, belgeler yayınlamıştık.
 
Gazeteci Dursun Boran'ın TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanlığına yazdığı dilekçede, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bu kaçak inşaatları neden yıkmayarak, devlet otoritesinin kaybolmasına sebep olduğu soruldu?
 
Dilekçe Komisyonu Başkanı, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Danış imzasıyla Dursun Boran 'a gönderilen 11 Mayıs 2012 tarih ve 6207 sayılı cevap şöyle:
 
" Dilekçeniz hakkında verilecek karara esas teşkil edecek, bilgi ve belgeler İstanbul Büyükşehir  Belediye Başkanlığından istenmiştir. Bilgi ve belgeler geldiğinde Komisyonumuzca nihai karar verilerek karar örneği tarafınıza gönderilecektir.
Bilgilerinize rica olunur. "
 
ZABITA VE İMAR DAİRE BAŞKANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU YAPILDI.
 
Zabıta daire başkanı Mustafa Tahmaz ve İmar daire başkanı A. Erhan Gökal haklarında görevi kötüye kullanmak TCK 257 ve TCK 260. Kamu Görevinin Terkinden A. Yıldırım adlı mahalle sakini tarafından B.Çekmece adliyesine suç duyurusu yapılmıştı.
 
http://www.haber3.com/imar-ve-zabita-baskanina-suc-duyurusu-625341h.htm
 
TOPBAŞ'A SUÇ DUYURUSU YOLDA !
 
Alkent Mahallesi girişinde ki kaçaklar yıkılmadığı takdirde, 2 ay içinde Ak Parti'li B.Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş hakkında A.Y isimli vatandaş ve İstanbul Mimarlar Odasınca görevi kötüye kullanmaktan suç duyurusu yapılacak.
 
İŞTE O DİLEKÇE:
 
TBMM DİLEKÇE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA
 
İstanbul Büyükçekmece İlçesi Alkent 2000 Mahallesi girişlerinde, devlet yolu üzerine yapılan kaçak bekci klübeleri yıkım kararına rağmen, 2 senedir yıkılmadı.
 
Aşağıda ki linkte kaçak inşaat resimleri, yıkım kararı var.
Bu kaçakların yıkılması için İBB ne defalarca yazdık. Savcılığa görevi ihmalden suç duyurusu yaptık. Netice alamadık.
Bu kaçak inşaatlar mahalleye site havası veriyor. Halkın devlet yolunu kullanmasında tereddüt yaratıyor.
 
Kaçak inşaatların yıkımını, ihmali olanlar hakkında işlem yapılmasını talep ediyoruz.
3 OCAK 2012
 
Dursun Boran
Gazeteci
  
http://www.buyukhaber.com/istanbul-3bolge/buyukcekmece/menfaat-mi-var-ihmal-mi-h5439.html
 
 
Resim de : 2 senedir yıkılmayan mahalle girişi, devlet yolu üzerinde ki kaçak betonarme ve bekci binalar görülüyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV