banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Büyükçekmece'de Sıcak Anlar Kamerada

Büyükçekmece'de bulunan bir restoranda iki sivil polis ve işyeri sahipleri arasında çıkan kavga sonucunda 1'i polis iki kişi yaralandı.

12 Mayıs 2011 Perşembe 23:47
Büyükçekmece'de Sıcak Anlar Kamerada
banner312
Büyükçekmece'de Sıcak Anlar Kamerada
Büyükçekmece'de bulunan bir restoranda iki sivil polis ve işyeri sahipleri arasında çıkan kavga sonucunda 1'i polis iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iki polis, gece saatlerinde Mimaroba Çarmıklı Caddesi Numara 5?de bulunan Saki adlı restorana gitti. Soyadı öğrenilemeyen Behçet isimli polis, daha önce ilişkileri olduğu iddia edilen Buket isimli kadını yanına çağırarak konuşmak istediğini söyledi. Geçmişte sevgili oldukları ve birsüre önce ayrıldığı öne sürülen kadın ve polis memuru arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Buket isimli kadın, restoran sahiplerinin yanına giderek polislerin kendisini rahatsız ettiğini söyledi.

KAVGA ÇIKTI

İddiaya göre restoran sahibi Engin Çiçek'in polisleri uyarması sonucunda kavga çıktı. Saat 04.30 sıralarında meydana gelen kavgada Behçet ve Doğan isimli polis memurları ve restoran sahipleri karşılıklı olarak birbirlerini darp etti. Kavga sırasında restoran sahipleri, her iki polisin silahlarını aldı. İki polisin tabancasını alan Engin Çiçek havaya ateş açtı. Bu sırada Behçet adındaki polis memuru restauranın camını kırarak kendini dışarı attı. Çiçek de kaçan polisin arkasından defalarca ateş etti. Olay sırasında sıkılan kurşunlardan kaçmak isteyen polislerden Behçet'in ayağından vurularak yaralandığı öğrenildi. Yaralı polis memuru olay yerinden kaçarken bir yandan da 155'i arayarak ihbarda bulundu.

BİR POLİS YARALANDI

Polislerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bu arada ekiplerin gelmesi üzerine restoran sahibi Engin Çiçek, kardeşi Erol Çiçek ve müşteri olduğunu öne süren bir kişi arka kapıdan kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı. Polis ekipleri yaya olarak kaçan üç kişinin peşine düştü, olay yeri ve çevredeki sokaklar güvenlik çemberine alındı. Aramalar sırasında polislerin bir apartmanın bahçesindeki çalıların arasına saklanmış bir kişiyi farketmesi üzerine ekipler bu bölgede çalışmalarını yoğunlaştırdı.

HAVAYA ATEŞ AÇILDI

Fark edildiğini anlayınca kaçmaya çalışan restoran sahibi, kardeşi ve müşteri olduğunu söyleyen bir kişi, polislerin havaya ateş ederek kovalaması sonucu yakalandı. Restorana yaklaşık 300 metre uzaklıktaki apartman bahçesinin içinden gelen silah sesleri kameralara yansıdı. Yakalanan ve polis aracına götürülen Çiçek, "Vuruldum, ben polise ateş etmedim, polisler bana ateş etti" dedi.

Yaralı olduğu gözlenen Çiçek, aynı bahçede yakalanan iki kişi ile birlikte gözaltına alındı. Polislere ait olan ve restoran sahiplerinin el koyduğu iki tabanca ise Buket isimli kadının çantasında yapılan arama sonucu ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV