banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Çanakkale Zaferi 98. yılında tüm yurtta kutlanıyor

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. Yıl Dönümü başta Çanakkale olmak üzere tüm yurtta kutlamalarla sürüyor.

18 Mart 2013 Pazartesi 11:18
Çanakkale Zaferi 98. yılında tüm yurtta kutlanıyor
banner265
Çanakkale Zaferi 98. yılında tüm yurtta kutlanıyor
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. Yıl Dönümü başta Çanakkale olmak üzere tüm yurtta kutlamalarla sürüyor.

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından insanlar Çanakkale’ye akın etti.

Çanakkale zaferine ilişkin devletin zirvesinden de mesajlar geldi. Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Erdoğan mesajlarında Çanakkale Savaşı’nı istiklal mücadelesinin umut ışığı olarak değerlendirdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu da zaferin herkesi sorumluluğa çağırdığını söyledi.

ÇANAKKALE’DEKİ ATATÜRK ANITINA ÇELENK

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümü dolayısıyla, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti adına, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, Atatürk Anıtı'na Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti adına Bakan Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri adına Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel, Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile diğer kurum ve kuruluşların temsilcileri çelenk koydu.

Bu sırada, Oruçreis Fırkateyni'nden 21 pare top atışı gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından heyet, alandan ayrıldı.

Öte yandan, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) üyeleri de anıta karanfil bırakıp, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okudu.

Törenin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ile bir grup milletvekili anıta partilerinin çelengini bıraktı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV