banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
06 Mayıs 2024 Pazartesi

Benzin ve motorine indirim geliyor

CHP heyeti Mısır’a gidiyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ile CHP Milletvekili Osman Korutürk, Mısır'a gidiyor

03 Eylül 2013 Salı 21:04
CHP heyeti Mısır’a gidiyor
banner304
CHP heyeti Mısır’a gidiyor
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ile CHP Milletvekili Osman Korutürk, Mısır'a gidiyor
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ile CHP Milletvekili Osman Korutürk, 9-12 Eylül günleri arasında Mısır’da temas ve incelemelerde bulunacak.

CHP’den yapılan açıklamada, "Türkiye- Mısır ilişkileri bölge barışı ile istikrarı açısından stratejik önem taşıyor. İki ülke arasındaki mevcut durum ve bölgedeki son gelişmeler bu ilişkilerin sağlıklı bir zeminde olmasını gerekli kılmaktadır. CHP, Türkiye’nin bölgesel ve küresel plandaki itibar ve gücünü her alanda koruma, kollama ve pekiştirme girişimlerini sürdürmeye devam edecektir. Bu anlayış doğrultusunda CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ile CHP İstanbul Milletvekili Osman Korutürk 9 - 12 Eylül 2013 tarihleri arasında, Mısır Hükümeti’nin daveti üzerine Kahireyi ziyaret edecektir. Loğoğlu ve Korutürk’ten oluşan CHP heyeti Mısır’daki ziyaretleri sırasında, siyasi çevreler, sivil toplum kuruluşları, medya ve ilgili çevrelerle görüş alışverişinde bulunacaklardır" denildi.


Davet, Türkiye'de hükümetin temaslarını en aza indirdiği, Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin devrilmesiyle yönetime gelen yeni Mısır hükümetinden geldi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV