banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

CHP'de gerginlik

CHP Genel Merkezi önünde toplanan bir grup partili, İstanbul'un Sancaktepe ve Ankara'nın Çankaya ilçesinde gösterilen adayları protesto etti.

10 Şubat 2014 Pazartesi 06:49
CHP'de gerginlik
banner299
CHP'de gerginlik
CHP Genel Merkezi önünde toplanan bir grup partili, İstanbul'un Sancaktepe ve Ankara'nın Çankaya ilçesinde gösterilen adayları protesto etti.

CHP Parti Meclisi (PM) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında çalışmalarını sürdürürken, parti önünde toplanan kalabalık bir grup, protesto gösterisi yaptı.

Sancaktepe'den gelen partililer ön seçimden birinci çıkan Hakkı Sağlam yerine üçüncü sıradaki Özgen Nama'nın aday gösterilmesine tepki gösterirken, PM'de Çankaya için Alper Taşdelen isminin onaylandığı haberleri de tepkiye neden oldu.

Partililer "Çankaya'da Taşdelen istemiyoruz", "Bu daha başlangıç, mücadeleye devam" sloganları attı.

Tepkinin büyüme ihtimaline karşı güvenlik personeli sayısı artırılırken, Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ile Bülent Tezcan da aşağıya inerek partililerle bir süre görüştü.

Görüşme sonrası gazetecilerle de bir süre sohbet eden Oran, Çankaya'da 29 aday adayı bulunduğunu ve bu tepkilerin doğal olduğunu söyledi.
-Yenimahalle'de Yaşar yeniden-

Oran, çalışmalarını sürdüren PM'de Taşdelen'in yanı sıra Ankara Yenimahalle'de de mevcut başkan Fethi Yaşar'ın onaylandığını bildirdi.

Toplantıya yemek arası verildiğini belirten Oran, ara sonrası İstanbul ve İzmir ilçelerinin görüşüleceğini kaydetti.

Bu arada Çankaya Belediye Başkanlığı için aday adayı olan PM üyesi Durdu Özbolat'ın Taşdelen'in onaylanmasının ardından toplantıdan ayrıldığı öğrenildi.
ANTALYA CHP'DE MURATPAŞA ŞOKU

CHP Antalya’da Muratpaşa ve Konyaaltı için uzun bekleyiş, sürpriz bir gelişmeyle sona erdi. Konyaaltı’nda Başkan Muhittin Böcek’le devam kararı alan Parti Meclisi, Muratpaşa’da ise şok bir karara imza attı. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’den vazgeçen Parti Meclisi, yerine İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen’i aday gösterdi. Yeğen adaylığını, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın telefonuyla öğrendiğini söyledi. Yeğen, adaylığın kendisi için de sürpriz olduğunu, bu konuda başvurusu ve talebi bulunmadığını kaydetti.
İL BİNASI ÖNÜNDE PROTESTO

CHP Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak Sultan Yeğen’in adının ortaya çıkmasına tepki gösteren çok sayıda partili, il binası önünde eylem düzenledi. Saat 19.30’dan itibaren CHP İl Binası önünde toplanan partililer, ’Evcilmen bizim onurumuzdur’, 'Devrim Kök istifa', 'Her yer Evcilmen her yer direniş’ 'Muratpaşa bizimdir, bizim kalacak’ diye slogan attı. Çok sayıda partili sloganlar eşliğinde il binasına girdi. Alanya bölgesinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çetin ise yönetimden istifa ettiğini açıkladı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV