banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Gül: Askerler yardıma gidiyorlardı

Siirt'te 17 askerin şehit düşmesiyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Gül, "Şehitler, en zor hava şartları altında arkadaşlarına yardım etmek için her şeyi göze alıp havalanan helikopterin düşmesiyle verildi" dedi

10 Kasım 2012 Cumartesi 11:56
Cumhurbaşkanı Gül: Askerler yardıma gidiyorlardı
banner265
Cumhurbaşkanı Gül: Askerler yardıma gidiyorlardı

Siirt'te 17 askerin şehit düşmesiyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Gül, "Şehitler, en zor hava şartları altında arkadaşlarına yardım etmek için her şeyi göze alıp havalanan helikopterin düşmesiyle verildi" dedi
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Siirt'in Pervari ilçesinde düşen askeri helikopterin zor hava şartlarında havalandığını belirterek, ''Şehitler, arkadaşlarına yardım etmek için her şeyi göze alıp havalanan bir helikopterimizin düşmesiyle maalesef verilmiştir. Bir kez daha kendilerine rahmet diliyorum, ailelerinin hepsine sabır, bütün milletimize, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diliyorum'' dedi.

Milli Kütüphane'de Atatürk'ü anma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 17 askerin şehit olması sonrası önemli açıklamalar yaptı.

HABER 07.15'TE ULAŞTI

Sabah erken saatlerde 07.15'de yüreklerimizi dağlayan haber bize ulaştı. Milletin bütünlüğü için en zor şartlar altında canını feda eden güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Siirt'te maalesef 17 şehidimiz oldu. Başta Genelkurmay Başkanımız olmak üzere TSK'ya başsağlığı diliyorum. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

Siirt Pervari'de 17 askerin şehit olduğu helikopter saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Abdullah Gül şehitlere ve Genelkurmay Başkanlığı'na başsağlı diledi.

Cumhurbaşkanı Gül teröre karşı mücadelemiz içeride ve dışarıda en tabii hakkımızdır ve kararlılıkla mücadele edilecektir dedi.

SİLAHLA ÇIKANA SİLAHLA CEVAP

"Karşımıza silahla çıkana güçlü şekilde cevap verilecektir" diyen Gül sözlerini "İstiklal Savaşı'nda nasıl herkes bir bütün olmuş ve ülke kurtarılmışsa bugünde aynı inançla ülkenin bütünlüğü için terörle amansız bir mücadele verilmektedir. Bu mücadele milletimiz bir bütündür. Komşularımızda çıkan siyasi gelişmeleri bir fırsat bilip terörden güç alanlar, milletimizi hizaya getireceklerini düşünenler çok büyük bir pişmanlık duyacaklardır. Varımızla, yoğumuzla terörle mücadele edeceğiz. Büyük bir kararlıkla mücadele edilecektir. Karşımıza silahla çıkan daha güçlü bir şekilde cevap verilecektir" diyerek devam ettirdi


Cumhurbaşkanı Gül, helikopterdeki askerlerimiz zor hava şartlarında arkadaşlarına yardım amacıyla gidiyordu dedi.

Gül, milletin huzuru için zor şartlarda mücadele veren askerlerimize şükran borçluyuz dedi.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV