banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Diyarbakır'da uzman çavuşa silahlı saldırı

Son dakika haberine göre, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi'nde bulunan evinden işe gitmek üzere çıkan Jandarma Uzman Çavuş B.D. silahlı saldırıya uğradı.

23 Ekim 2017 Pazartesi 10:32
Diyarbakır'da uzman çavuşa silahlı saldırı
banner291
Diyarbakır'da uzman çavuşa silahlı saldırı

Beylikdüzü Tabela
 Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi'nde bulunan evinden işe gitmek üzere çıkan Jandarma Uzman Çavuş B.D. silahlı saldırıya uğradı. Sırt ve başından aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Uzman Çavuş B.D., ambulans ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, saldırıdan sonra ara sokaklara kaçan saldırganın yakalanması için polis ekipleri tarafından operasyon başlatıldı.
Merkez Yenişehir İlçesi Yaradanakul Caddesi’ndeki Filiz Apartmanı’ndaki evinden çıkan ve evinin önündeki aracının bagajına malzeme koyan Uzman Çavuş B.D., kimliği belirsiz bir kişinin arkasından düzenlediği silahlı saldırıya uğradı.

Sırt ve başından aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Uzman Çavuş B.D., ambulans ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırıdan sonra ara sokaklara kaçan saldırganın yakalanması için polis operasyon başlattı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV