banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Diyarbakır'dan yine acı haber: 5 şehit

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit sayısı 5’e yükseldi. Çatışmaların sürdüğü ilçede, 8 güvenlik görevlisi de yaralandı.

01 Şubat 2016 Pazartesi 17:35
Diyarbakır'dan yine acı haber: 5 şehit
banner264
Diyarbakır'dan yine acı haber: 5 şehit
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit sayısı 5’e yükseldi. Çatışmaların sürdüğü ilçede, 8 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Sokağa çıkma yasağının 62’nci gününde devam ettiği Sur ilçesinde bugün sabah saatlerinde teröristlerce güvenlik güçlerine gerçekleştirilen saldırı sonucu, 3 asker şehit olmuş, 2 polis de yaralanmıştı.



Saldırının ardından güvenlik güçleri ile teröristler arasındaki çatışmalar da şiddetlendi. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. İlçede çatışmalar sürüyor.

2 ŞEHİT DAHA


beylikdüzü tabela reklam
Diyarbakır'ın merkez
Sur İlçesi'ndeki PKK'lılara yönelik operasyon sürdürülürken, yaralı silah arkadaşlarını almak isteyen güvenlik güçlerine, PKK'lı teröristler Kanas keskin nişanlı tüfeğiyle ateş açarak 2 askeri daha şehit etti. Böylece bugün Sur'da şehit düşen asker sayısı 5'e yükseldi.

Genelkurmay'ın açıklaması şöyle:

"01 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu beş kahraman silah arkadaşımız ve iki kahraman polisimiz ağır şekilde yaralanmışlardır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen iki silah arkadaşımız kurtarılamayarak saat 09:07’de şehit olmuşlardır. Bizleri derin biracı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza ve Emniyet Teşkilatımızın kahraman mensuplarına acil şifalar temenni ediyoruz"

YARALI ASKER DE ŞEHİT OLDU

Operasyonlar sırasında PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu yaralanarak Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınan asker de müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

3 ASKER İLE BİR POLİS DAHA YARALANDI

Diyarbakır’ın Sur İlçesinde sabah saatlerinde başlayan şiddetli çatışma bazı noktalarda devam ediyor. 5 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, 2 güvenlik görevlisinin yaralandığı çatışmadan sonra, 3 asker ve 1 polis memurun daha yaralandığı belirtildi. 4 yaralı hastanede tedavi altına alındı.

ŞEHİTLERDEN 1'İ TEĞMEN

Bu sabah şehit olan askerlerden 1'inin teğmen olduğu öğrenilirken; sabah saatlerinde başlayan operasyonlarda yaralı güvenlik görevlisi
sayısının da 4'ü asker, 4'ü polis olmak üzere 8'e yükseldiği belirtildi.

Sur'daki yoğun çatışma nedeniyle Gazi caddesine sivillerin giriş çıkışlarına izin verilmedi.

7 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı, Cizre ve Sur'da devam eden operasyonlarda bölücü terör örgütü mensubu 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Cizre ve Sur'da etkisiz hale getirilen terörist sayısının toplamının 650 olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şırnak Cizre'de devam eden operasyonda; beş bölücü terör örgütü mensubu terörist silahları ile birlikte (bir roketatar, bir Kanas, üç Kalaşnikof piyade tüfeği, beş el bombası) etkisiz hale getirildiği belirtilerek operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 505 olduğu kaydedildi.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV