banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim minibüsüne saldırı

Kahramanmaraş’ta İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto eden gruptaki bazı kişiler, trafik ışıklarında bekleyen Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim minibüsüne saldırdı.

26 Temmuz 2014 Cumartesi 09:37
Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim minibüsüne saldırı
banner263
Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim minibüsüne saldırı
Kahramanmaraş’ta İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto eden gruptaki bazı kişiler, trafik ışıklarında bekleyen Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim minibüsüne saldırdı.

SEO

CHP İl Başkanı Esat Şengül, ön camı kırılan ve kaportası zarar gören minibüse saldıranlara tepki gösterip, olayı kınadı.

Olay, akşam saatlerinde Trabzon Bulvarı’ndaki CHP İl Başkanlığı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim çalışmaları için hazırlanan Muhammet Canlı yönetimindeki minibüs, Kıbrıs Meydanı’nda trafik ışıklarında beklerken İHH İnsanı Yardım Vakfı tarafından İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki için yürüyüş yapan gruptaki
bazı kişilerin saldırısına uğradı. Ön camı kırılan ve hasar gören seçim minibüsü yoluna devam ederken, saldırganlar ise kalabalıktan faydalanarak izini kaybettirdi. Minibüsün sürücüsü Muhammet Canlı, CHP’li yetkililerle birlikte olayı gerçekleştirenler hakkında polise başvurarak şikayetçi oldu.

CHP İL BAŞKANI ŞENGÜL: ŞİDDETLE KINIYORUM

CHP İl Başkanı Esat Şengül, minibüse zarar verenlere tepki göstererek olayı kınadı. Şengül, saldırıda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulundukları ifade ederek şunları söyledi: "Sözde İnsanı Yardım Vakfı adı altında faaliyet gösteren bu derneği şiddetle kınıyorum. Böyle alçakça bir şey olabilir mi? Bir yandan sen Gazze’de olanları protesto edeceksin, öbür taraftan da IŞİD denen yandaşları katliam yapacak onu protesto etmeyeceksin, Suriye’deki katliam yapılacak onu protesto etmeyeceksin. Kendi gibi düşünenleri protesto edecek, kendi gibi düşünmeyenlere de saldırıda bulunacaksın. Bunları mı İnsani Yardım Vakfı?"

Olayın ardından minibüste parmak izi alarak inceleme yapan polis, minibüse zarar veren kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV