banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Erdoğan: Banyas'taki katiller en az Yezid kadar alçaktır

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında Esed rejiminin Banyas'ta yaptığı katliam için sert ifadeler kullandı.

07 Mayıs 2013 Salı 13:00
Erdoğan: Banyas'taki katiller en az Yezid kadar alçaktır
banner299
Erdoğan: Banyas'taki katiller en az Yezid kadar alçaktır
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında Esed rejiminin Banyas'ta yaptığı katliam için sert ifadeler kullandı. Erdoğan, "Banyas'taki manzara en az Kerbela'daki kadar acıdır. Katiller de en az Yezid kadar alçaktır" dedi.
 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Banyas'taki manzara en az Kerbela'daki kadar acıdır. Katiller de en az Yezid kadar alçaktır'' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Şu anda AK Parti'nin oyları anketlerde daha fazla artarak yüzde 52 olarak gözüküyor. İnşallah çözüm süreci ile bu hedeften şaşmayacağız.

İstanbul'un 600 yıldönümü için yani 2053 yılı için yapılacak kutlamaları AK Parti olarak hedeflerimiz arasına alıyoruz.

Bizim neslimize birer Fatih olma şuuru vermedi, ama biz bugünün gençlerine iddialı hedefler sunmak zorundayız. Arif Nihat Asya Fetih mısralarında diyor ki;

Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...

Göster : Kabaran sular nasıl yıkar bendini ?

Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Şu kırık abideyi yükseltecek taştasın;

Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!

BAHÇELİ 140.YILINDA İKTİDAR HESAPLARI YAPAR

2053 ve 2071 hedefleri için yeni Fatihler yeni Alparslanlar yetiştirme özgüvenini de gençlerimize aşılayacağız. Muhalefetin 2053 yılında ne olduğunu tahmin etmek zor değil. Bahçeli 140. yılında MHP'nin nasıl 40 yıl sonra iktidara geleceklerinin hesabını yapacaktır. Allah ömür verir de 2053'e ulaşırsak biz durmak yok yola devam diyenelerden olacağız.

2053 hedefleri için kollarımız sıvadık ve çalışmalarımıza başladık.

Biz 2023 için somut hedefleri yakalamak için durmadan çalışacağız ama 2053 yılı için de çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.

İnşallah Ak Parti dünyanın en büyük devleti yaptıkları Türkiye'nin daha da büyütmenin şevkiyle ülkeyi büyütmeye devam edeceklerdir.

2053'te yerimizi gençlere bırakmış eserleriyle iftihar edenler arasına katılmış oluruz inşallah...

28 Şubat sürecinde vakıflarımız da ciddi şekilde mağdur edildi. Şimdi bu mağduriyeti ortadan kaldırmak için kapatılan bu vakıfların yeniden açılması için meclise yeni bir yasa tasarısı gönderiyoruz.

Binlerce öğrencinin elinden tutmuş öğrencilere kapı olmuş bu vakıfların yeniden açılmasının hayırlara vesile olmasını diliyorum.

HALK BANKASININ ŞİMDİKİ DEĞERİ 13 MİLYAR

2001 yılında Halk Bank zarar ettiği için kapatılması planlanan bir bankaydı. O Halk Bank'a şu an için 13 milyar piyasa değeri biçiliyor. Nereden nereye...

Bizden önce zarar eden Halk Bank 15 milyar lira kaynak aktardı. Ve Avrupa'nın da en hızlı büyüyen bankası oldu. Yolsuzluklar oratadan kalkınca bu büyüme de yaşandı.

2001 yılında esnafa 153 milyon kredi veren Halk Bank şimdi 7,5 milyar liralık rakama ulaştı... 153 milyon nire 7,5 milyar nire...

Halk Bank'tan kredi kullanan esnaf sayısını 10 yılda 38 binden 260 bine çıkardık. En fazla kullanıdılan kredi 5 bin liraydı. Şimdi 125 bin lira oldu. Faiz oranı yüzde 47 idi. Biz bu oranı yüzde 4 ile 5 aralığına kadar gerilettik.

ZİRAAT BANKASI KAMUYA 20 MİLYAR LİRA AKTARDI

Çiftçilere güzel bir müjdemiz var. 2001 yılında görevi devraldığımızda Ziraat Bankasının 19 milyar lira görev zararı vardı. 10 yıl içinde ziraat bankası kamuya 20 milyar lira devlete hazineye kaynak aktardı.

Ziraat Bankası 2002 yılında 28 bin çiftçiye 228 milyon lira kredi vermişti. Ziraat Bankası 2012 yılında ise 960 bin çiftçimize 19 milyar lira kaynak aktardı. Ey benim çiftçi kardeşim sizin emeğinizi kim sömürdü kim sahip çıkıyor işte rakamlarla her şey ortada...

ÇİFTÇİYE FAİZ MÜJDESİ

Ziraat Bankası çiftçiye yüzde 59 faizle kredi veriyordu. Biz bunu çeşidine göre yüzde 0 ile yüzde 9 arasına çektik.  Birer puan daha indiriyoruz, yüzde 9 olan yüzde 8'e, yüzde 5 olan kredi faizleri de yüzde 4'e düşüyor.

KILIÇDAROĞLU ÇARKÇIBAŞI İLAN EDİLDİ

Kılıçdaroğlu onca u dönüşü yaptığı için milletimiz tarafından çarkçıbaşı ilan edildi. Bahçeli çarkçılıkta ciddi ciddi CHP Genel Başkanını zorluyor. Bahçeli'ye sorduğunu sorulara cevap gelmedi. 99'da yaşananları hatırlatarak maskesini düşürmeye devam edeceğiz.

SEN ORADA BOSTAN KORKULUĞUMUYDUN BAHÇELİ

Bugün MİT ile İmralı görüşmesini eleştiren Bahçeli 99 yılında hükümetin ortağıdır. 99 süreci için üç maymunu oynayan Bahçeli şu anda kükreyerek aslan rollerine soyunuyor. 99'da neden kükremedin. Neden ihanet var diye ortalığı velveleye vermedin. Neden hükümetten çekilmedin.

Eğer Bahçeli bu görüşmelerden benim haberim yok diyorsa bu daha da vahimdir. O zaman adama sorarlar sen orada bostan korkuluğumuydun...

SURİYE'DEKİ KATLİAMA ORTAK OLAN YEZİD KADAR ALÇAKTIR

Suriye'deki soykırım girişimleri durumu tahammül edilemez hale getirdi. Banyas'ta göreni insanlığından utandıracak manzara var. hangi CHP'li yönetici alınırsa alınsın. Kalbinde zerre kadar merhamet olan insan böyle bir katliam yapamaz. İnsanım diyen biri böyle vahşete ortak olamaz.

Banyas'taki katliam en az Kerbela kadar acıdır. Katilleri de en az yezid kadar alçaktır.

GÖRÜNTÜLERİ GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNDÜM

Hama katliamında baba humeyni huzuruna kabul etmedi. Aylar sonra kabul etti. Aynı makamı devam ettirenlere sesleniyorum. Acaba daha ne kadar sürdüreceksiniz. İnsanlık dışı manzarayı görmezden gelenler ağzında emzik olan bebelere kurşun sıkılıyor. Adeta çılgına döndüm. Batsın sizin uluslararası siyasetiniz. İsrail'in hava saldırısı kabul edilemez. Bu saldırılar Esed rejimine altın tepside sunulan kozlardır.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV