banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan için böyle para toplamışlar

Seçime bir gün kala aday Erdoğan'ın hesapbına nasıl para yatırıldığı ortaya çıktı.

09 Ağustos 2014 Cumartesi 13:37
Erdoğan için böyle para toplamışlar
banner299
Erdoğan için böyle para toplamışlar
Seçime bir gün kala aday Erdoğan'ın hesapbına nasıl para yatırıldığı ortaya çıktı.

Büyük Tabela Neon

Samsun'da bulunan Samsun Makina Sanayi A.Ş yetkililerinin işçilere, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek için 10'ar liralık muvafakatname imzalattığı öne sürüldü.

Samsun Tekkeköy ilçesi Kutlukent'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) hizmet veren Samsun Makina Sanayi A.Ş'de çalışan işçilere yetkililer tarafından, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan adına 10'ar liralık bağış yapmaları yönünde muvafakatname imzalatıldığı öne sürüldü.

MARMARAY İÇİN ÇALIŞMIŞ

Samsun Makina Sanayi A.Ş'nin Marmaray Projesi'nde yangın ve drenaj hatlarını yaptığı öğrenildi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN’A YARDIM

Yaklaşık 500 kişinin çalıştığı fabrikada, yöneticilerinişçilere imzalattığı öne sürülen muvafakatnamede şöyle deniyor: "Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için Recep Tayyip Erdoğan'a tarafımdan talep edilen 10.00- TL yardımın, işverenim Samsun Makine Sanayi A.Ş tarafından ismim ve telefon numaram görünmesi kaydı ile şahsım adına yatırılmasını onaylıyorum/ onaylamıyorum."

“SİZ İMZALAYIN BİZ HESABINIZA YATIRACAĞIZ”

Edindiğimiz bilgiye göre, fabrika yetkililerinin, "Bu kâğıdı imzalayın. Daha sonra hesabınıza bu parayı yatıracağız" dediği öne sürüldü. Yetkililerin istediği kâğıdı imzalayanlar olduğu gibi imzalamayı reddedenlerin de olduğu öğrenildi.




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV