banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan Türkiye'nin topraklarını bir bir veriyor

Kendini dünya lideri olarak gören Erdoğan, kendi ülkesinin topraklarını kaybediyor. Kangren olan Güney Doğu'dan sonra Erdoğan, ege adalarını Yunanlılara verdi.

09 Ağustos 2014 Cumartesi 13:44
Erdoğan Türkiye'nin topraklarını bir bir veriyor
banner321
Erdoğan Türkiye'nin topraklarını bir bir veriyor
Kendini dünya lideri olarak gören Erdoğan, kendi ülkesinin topraklarını kaybediyor. Kangren olan Güney Doğu'dan sonra Erdoğan, ege adalarını Yunanlılara verdi.

Büyük Tabela Neon

Yunan Kara Kuvvetleri Komutanı, tek kurşun atmadan işgal ettiği adalarımızdaki askerlerini teftiş etti. Bunun fotoğraflarını da resmi internet sitesinde yayımlandı

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, Ül­ke­mi­zin Gü­ney­do­ğu­’sun­da dev­le­tin var­lı­ğı gi­de­rek aza­lır­ken, Ege De­ni­zi­’n­de ise Ka­nu­ni Sul­tan Sü­ley­man ve 4. Meh­met dö­ne­min­de fet­he­di­len, Ata­türk ve İnö­nü­'nün Lo­za­n'­da ver­me­di­ği 16 ada ve bir ka­ya­lı­ğı Yu­nan as­ker­le­ri tek kur­şun at­ma­dan, kolayca iş­gal et­ti.

Di­di­m’­deki Bu­la­maç ve Eşek ada­la­rı­nın iş­ga­liy­le baş­la­yan ge­liş­me­le­ri, ada­la­rı­mız­la il­gi­li ça­lış­ma­la­rıy­la bi­li­nen Mil­li Sa­vun­ma Ba­kan­lı­ğı es­ki Ge­nel Sek­re­te­ri Al­bay Ümit Ya­lım, gelişmeleri Sözcü'ye bel­ge­ler­le şöy­le an­lat­tı:

'ERDOĞAN İŞGALİ ÖNELEMSİ İÇİN ASKERE DİREKTİF VERMEDİ'

"Tür­ki­ye Cum­hu­ri­ye­ti, Tay­yip Er­do­ğa­n’­ın Baş­ba­kan­lık gö­re­vi sı­ra­sın­da Ba­tı’­dan bö­lü­ne­rek ta­ri­hi­nin ilk ve en bü­yük top­rak kay­bı­nı ya­şa­dı. 2004 yı­lı­nda Yu­nan Si­lah­lı Kuv­vet­le­ri Tür­ki­ye Cum­hu­ri­ye­ti­’ne ait top­lam 16 ada ve 1 ka­ya­lı­ğı teker teker iş­gal et­ti. Er­do­ğan, TSK’ya iş­ga­lin ön­len­me­si için di­rek­ti­f ver­me­di­ği gi­bi, Yu­na­nis­ta­n'­a da ada­la­rın bo­şal­tıl­ma­sı için bir tek no­ta bi­le ve­ril­me­di. İş­ga­le ses­siz ka­lan Er­do­ğan ve AKP Hü­kü­me­ti, 17 Ara­lık 2004’te Av­ru­pa Bir­li­ği­’n­den mü­za­ke­re ta­ri­hi al­dı. Ya­ni mü­za­ke­re ta­ri­hi, 16 Türk ada­sı ve 1 ka­ya­lı­ğın kar­şı­lı­ğın­da alın­dı.

KENDİ ADAMIZA PASAPORTLA GİDİYORUZ

Yu­na­nis­ta­n’­a ale­nen ve­ri­len ada­lar ve ka­ya­lık­lar, 1936 yı­lın­da dö­ne­min İçiş­le­ri Ba­ka­nı Şük­rü Ka­ya ta­ra­fın­dan Tür­ki­ye Cum­hu­ri­ye­ti Dev­le­ti­’nin en­van­te­ri­ne kay­det­ti­ril­miş­tir. İz­mir, Ay­dın ve Muğ­la il sı­nır­la­rı içe­ri­sin­de bu­lu­nan bu ada­lar­da Yu­nan Bay­ra­ğı dal­ga­la­nı­yor, Yu­nan as­ker­le­ri do­la­şı­yor. İş­gal al­tın­da­ki ada­la­rı­mı­za pa­sa­port ile gi­ri­yo­ruz. Ada­la­rı­mı­zın çev­re­sin­de­ki ka­ra­su­la­rı­mız Yu­nan Sa­hil Gü­ven­lik Bot­la­rı ta­ra­fın­dan her­gün ih­lal edi­li­yor.

TÜRKİYE YOL GEÇEN HANI MI?

Bu şahıslar Türk ka­ra­su­la­rı­nın 6 mil için­de bu­lu­nan ada­la­ra na­sıl gi­di­yor? Tür­ki­ye yol ge­çen ha­nı mı? Do­ğu Ak­de­ni­z’­de­ki hak ve men­fa­at­le­ri­miz ko­ru­mak­la gö­rev­li, Türk De­niz Kuv­vet­le­ri Do­ğu Ak­de­niz Özel Gö­rev Gru­bu, Gi­rit Ada­sı­'nın et­ra­fın­da­ki 5 Türk ada­sı­nı ne­den ko­ru­mu­yor? Gü­ney De­niz Sa­ha Ko­mu­tan­lı­ğı, Ege De­ni­zi­'n­de­ki 11 Türk ada­sı­nı ve 1 Türk ka­ya­lı­ğı­nı ne­den ko­ru­mu­yor? De­niz Kuv­vet­le­ri Ko­mu­ta­nı ne­den gö­re­vi­ni yap­mı­yor?

YUNAN BAYRAKLARI TOPRAKLARIMIZDA

Türkiye top­rak­la­rın­da dev­le­tin tek bay­ra­ğı olan Türk Bay­ra­ğı­’nın ya­nı sı­ra Gü­ney­do­ğu­’da PKK pa­çav­ra­sı­nın da ba­zı il­ler­de dal­ga­lan­ma­sı­na göz yu­mul­du­ğu­nu söy­le­ye­rek du­ru­ma is­yan eden Mil­li Sa­vun­ma Ba­kan­lı­ğı es­ki Ge­nel Sek­re­te­ri Al­bay Ümit Ya­lım, şöy­le ko­nuş­tu:

"16 ada­mız­da da Yu­nan Bay­ra­ğı­’nın yurt­ta­ki üçün­cü bay­rak ola­rak dal­ga­lan­ma­sı­na se­yir­ci ka­lı­yo­ruz. Ül­ke­miz­de bay­ra­ğı­mız­dan baş­ka bay­rak dal­ga­lan­dır­mak is­te­yen­ler iha­net için­de­dir. 2004 yı­lın­dan be­ri tam 10 yıl­dır, İz­mir Ay­dın ve Muğ­la il sı­nır­la­rı için­de Yu­nan Bay­ra­ğı dal­ga­la­nı­yor ve va­tan top­rak­la­rın­da Yu­nan as­ker­le­ri do­la­şı­yor. Bu­na se­yir­ci ka­lan­lar enin­de so­nun­da bu iha­ne­tin be­de­li­ni öde­ye­cek­tir."

YUNANLI KOMUTANLAR TOPRAKLARIMIZI TEFTİŞTE

Yunanistan Ka­ra Kuv­vet­le­ri­’nin o dö­nem­de­ki ko­mu­ta­nı Kor­ge­ne­ral At­ha­na­si­os Tse­li­os ve Sa­vun­ma Ba­ka­nı Yardımcısı Konstantinos Da­va­kis, 4 Ey­lül 2013 ta­ri­hin­de, Yu­nan iş­ga­li al­tın­da­ki Ka­lo­lim­noz ve Bu­la­maç ada­la­rı­nı tef­ti­şe git­ti. Türk ka­ra­su­la­rı için­de­ki ada­la­ra he­li­kop­ter­le inen ko­mu­tan ile ba­kan, bur­nu­mu­zun di­bin­de ku­ru­lan ka­ra­kol­da­ki Yu­nan as­ker­le­ri­ni zi­ya­ret edip ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı çek­tir­di. Zi­ya­re­tin fo­toğ­raf­la­rı, Yu­na­nis­tan Ka­ra Kuv­vet­le­ri Ko­mu­tan­lı­ğı­’nın in­ter­net si­te­si­ne de ko­nul­du.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV