banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Erdoğan'dan Barzani'ye: Ya temizleyin ya geliyoruz

Erdoğan, başsağlığı için arayan Kuzey Irak Lideri Mesud Barzani’ye böyle sert çıktı

22 Ekim 2011 Cumartesi 10:25
Erdoğan'dan Barzani'ye: Ya temizleyin ya geliyoruz
banner266
Erdoğan'dan Barzani'ye: Ya temizleyin ya geliyoruz
Erdoğan, başsağlığı için arayan Kuzey Irak Lideri Mesud Barzani’ye böyle sert çıktı
Başbakan Erdoğan, Çukurca saldırıları sonrası başsağlığı için arayan Kuzey Irak Lideri Mesud Barzani’ye böyle sert çıktı

YETER ARTIK YA GEREĞİNİ YAPIN YA DA..
Haberturk'ten Bülent Aydemir'in haberine göre; Hakkâri Çukurca’da 24 şehit verilen terörist saldırının ardından Kuzey Irak’taki bölgesel yönetimle başlatılan temasların ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Edinilen bilgilere göre Başbakan Tayyip Erdoğan terör saldırısının olduğu gün kendisini taziye için arayan Irak Bölgesel Kürt Yönetimi’nin Lideri Mesud Barzani’ye artık tahammül kalmadığını ve PKK’nın Türk-Kürt kardeşliğine zarar verdiğini belirterek rest çekti: "Yeter artık. Bundan milletim de ben de çok çektik. Gereğini yapın. Ya Kandil’i siz temizleyin, ya peşmergelerle birlikte yapalım, ya da biz gireceğiz. Operasyon yapma meraklısı değiliz ancak PKK’nın Kuzey Irak’taki faaliyetleri sona ermeli. Terör örgütünün lojistik desteği kesilmeli."

SİYASİ DESTEK VAR AMA...
Bu açık mesajlar, Ankara’ya davet edilen KDP Başkan Yardımcısı Neçirvan Barzani’ye de iletildi. Barzani’nin PKK’nın kendilerine silah çevirmesinden ve Kürtler arasındaki çatışmadan endişe ettiği belirtildi. Kuzey Irak yönetiminin Türkiye’ye her türlü siyasi desteği verdiği ancak peşmergelerin PKK’ya müdahalesi konusuna çekinceli yaklaştığı öğrenildi. Kuzey Irak yönetiminin, elinde gerekli teçhizatı bulunan ve eğitim almış 80-100 bin kadar silahlı gücü olduğu belirtildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV