banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan'dan güven veren açıklama! Salgın kontrolümüz altında

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı açılış töreninde 'Son dönemde vaka sayılarında kısmi bir artış yaşlansa da salgın halen kontrolümüz altındadır'' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan'da bulunan Başkent OSB'de Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmasında koronavirüs salgınında gelinen noktaya ilişkin iç rahatlatan açıklamalarda bulundu.

20 Ağustos 2020 Perşembe 00:18
Erdoğan'dan güven veren açıklama! Salgın kontrolümüz altında
banner266
Erdoğan'dan güven veren açıklama! Salgın kontrolümüz altında
Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı açılış töreninde 'Son dönemde vaka sayılarında kısmi bir artış yaşlansa da salgın halen kontrolümüz altındadır'' dedi.

neon tabela

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan'da bulunan Başkent OSB'de Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmasında koronavirüs salgınında gelinen noktaya ilişkin iç rahatlatan açıklamalarda bulundu.

Böylesi büyük çaplı bir krizin üstesinden gelmenin kolay olmadığına değinen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

''İNSANIMIZ SAĞLIĞINDAN ÖDÜN VERMEDEN BÜYÜME TRENDİNE GAYRET EDİYORUZ''
'Dünyanın birçok ülkesinde koronavirüs sebebi ile yatırımlar durmuşken Türkiye özel sektörüyle kamu kurumlarıyla özgün bir yol izliyor. İnsanımızın sağlığından taviz vermeden ekonomimizi yeniden büyüme trendine sokmaya gayret ediyoruz, dünya genelinde 800 bin insanın canına mal olan bir sağlık krizinin üstesinden gelmek elbette kolay değildir.''

''SALGIN HALEN KONTROLÜMÜZ ALTINDA''

''Salgın üretimden ticarete, eğitimden turizme kadar günlük yaşantımızın her adımını etkilemiştir. Ülkemiz bu salgını en başarılı şekilde yöneten nadir ülkelerden birisidir. Son dönemde vaka sayılarında kısmi bir artış yaşlansa da salgın halen kontrolümüz altındadır.''


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV