banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan'dan Hakan Şükür'e sert tepki

Erdoğan, Adliye Sarayı'da gözaltındaki zanlılarla fotoğraf çektiren Hakan Şükür ve diğer milletvekillerine de tepki gösterdi.

28 Temmuz 2014 Pazartesi 18:37
Erdoğan'dan Hakan Şükür'e sert tepki
banner229
Erdoğan'dan Hakan Şükür'e sert tepki
Erdoğan, Adliye Sarayı'da gözaltındaki zanlılarla fotoğraf çektiren Hakan Şükür ve diğer milletvekillerine de tepki gösterdi.

Tabela

3 DÖNEM KURALI

10 Ağustos seçimleri 2015 genel seçimlerinin bir işaret fişeğidir. 3 dönem kuralı milletimiz tarafından kabul görmüştür. Partimin 2015 seçimlerinde bugünkünden daha güçlü çıkmasını isterim.

HAKAN ŞÜKÜR'E TEPKİ

Bazılarının içeriye girerek bunlarla resim çekilmeleri suçtur. Hiçbir organ, makam merci veya kişi mahkemelere, hakimlere soru soramaz ve de herhangi bir beyanda bulunarak baskı yapamaz. Şuan da bunlar yapılıyor mu evet yapılıyor. Ve şuanda bir hukuku ihlal vardır mahkeme yetkililerinin bunların hakkında işlem yapmaları gerekiyor. Burası yol geçen hanı değil adalet sarayı. Böyle bir baskının yapılması çok çok çirkin.


CEMAATE NET MESAJ

Cemaate gönül vermiş insanlar arasında saf ve temiz kişiler var. Tabanı tenzih ediyorum ama tavandakiler bunun bedelini ödemek zorunda. Ulusal güvenliğimizi tehdit edecek tüm unsurlara karşı mücadelemiz devam edecektir.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV