banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan'ın Gezi Parkı görüşmesi bitti

Görüşme Başbakan'ın önceki programı uzadığı için bir saat gecikmeli olarak saat 17:00'de başladı.

12 Haziran 2013 Çarşamba 21:48
Erdoğan'ın Gezi Parkı görüşmesi bitti
banner321
Erdoğan'ın Gezi Parkı görüşmesi bitti
Görüşme Başbakan'ın önceki programı uzadığı için bir saat gecikmeli olarak saat 17:00'de başladı. Gezi heyeti başbakanın görüşmesi 4.5 saat sürdü.

Görüşmenin ardından Hüseyin Çelik'in açıklama yapıyor. Çelik'in konuşmasından satırbaşları:
Makul, meşru ve mantıklı talebi olan insanlara kapımız açık.

Bunlar davet üzerine genel merkezimize gelmişlerdir. İçinde üniversitede doçent olan da var mimar olan da var henüz öğrenci de var.

11 kişi bir süre sınırlaması olmaksızın buradaki gözlemlerini sayın başbakana ve biz heyete aktarmışlardır. Gezi Parkı’ndaki eylemcilerin önemli bir kısmının onların görüşlerine göre tamamen çevre duyarlılığı ile hareket eden politize olmamış kişiler olduğunu ifade ediyorlar. Ve Taksim’deki illegal örgütlerle beraber olmadıklarını, onları tasvip etmediklerini ifade ettiler. Sayın başbakana katılımcıların bu gençlerin dikkate alınması yönünde talepleri oldu.

REFERANDUMA GÖTÜREBİLİRİZ

Biz İstanbul halkına bunu referanduma götürebiliriz

Değerli genç kardeşlerime sesleniyorum, bir an önce o Gezi Parkı'nı boşaltalım.

Sayın başbakanımız halkımız için yola çıktık. İnsana faydası olmayan hiçbir şeyin içinde olamayacağını ifade etti. Sayın Başbakan 2011’den bu yana bütün süreci anlattı. İstanbul halkı bu taksim projesiyle birlikte diğer projeleri de üçüncü köprü gibi buna benzer projeleri de sandıkta onaylamış oldu şeklinde sayın başbakanımızın bir yaklaşımı oldu. Polis teşkilatı içinde orantısız güç kullananların gerekli cezayı alacağını ifade etti. Halkımızın elbette takdiri de tepkisi de önemlidir. İtirazlarını ifade eden insanların sesi duyulmuştur. Buna katılmayabilirsiniz ama demokrasi böyle bir şeydir. Bugün de

Sayın başbakanım adına söylüyorum makul, meşru talepleri olan insanlar bunu bize iletmek isterlerse bizim kalbimiz de kapımız da buna açık olacaktır. Yeter ki işin içine kırma, dökme, yıkma girmesin. Sayın başbakan şu alternatifi de gelenlerle paylaştı. Bugünlerde bazı yazar çizerler bunu gelecek seçime kadar erteleyelim. Biz doğrusunu isterseniz bu talebi çok doğru görmüyoruz. Sayın başbakan madem ki halkın ne istediğini öğrenmek istiyoruz o zaman bir referandum seçeneğini ilgili kurulların önüne götürebiliriz. AK Parti MKYK’sından çıkacak karar gereği gerekli adımlar atılabilir.

Bu saatten sonra yapılacak şey sağduyunun hakim olması, gençlerin evine işine gitmesidir.
Heyette, tiyatro sanatçısı Ahmet Mümtaz Taylan, akademisyenler Prof. Dr. Betül Tanbay, Prof. Dr. Hale Çıracı ve İpek Akpınar, yönetmen Kutluğ Ataman, öğrenci Nil Eyüpoğlu, sanat yönetmeni Rumeysa Kiger, mimar Selva Gürdoğan, sosyal medya uzmanı Zehra Öney, öğrenci Zülfikar Kürüm ve sosyal paylaşım sitesinde Başbakan Erdoğan'a hitaben Gezi Parkı olaylarına ilişkin mektup yazan Bülent Peker de yer aldı.

Basına kapalı gerçekleşen görüşmede, Başbakan Erdoğan'a İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de eşlik etti.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV