banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan'ların İsviçre hesapları kimin eline geçti

Sözcü gazetesinden Ali Gülen; İsviçre’den gizli hesapların listesini alan Almanya’nın, Erdoğan’ın ‘çok özel’ sırlarına da ulaştığı öne sürüldü.

03 Ocak 2014 Cuma 17:14
Erdoğan'ların İsviçre hesapları kimin eline geçti
banner299
Erdoğan'ların İsviçre hesapları kimin eline geçti
Sözcü gazetesinden Ali Gülen; İsviçre’den gizli hesapların listesini alan Almanya’nın, Erdoğan’ın ‘çok özel’ sırlarına da ulaştığı öne sürüldü.

İs­viç­re ban­ka­la­rın­dan giz­li he­sap­la­rın lis­te­si­ni alan Al­man Hü­kü­me­ti­’nin, Baş­ba­kan Er­do­ğa­n’­a ait ol­du­ğu ile­ri sü­rü­len bil­gi­le­re ulaş­tı­ğı id­di­a edi­li­yor. Tür­ki­ye­’de ik­ti­dar­la kav­ga­ya gi­ren Gü­len Ce­ma­ati’­nin, bu bil­gi­le­rin pe­şi­ne düş­tü­ğü öne sü­rü­lü­yor.

Bir sü­re ön­ce or­ta­ya dö­kü­len Wi­ki­Le­aks bel­ge­le­rin­de, “Er­do­ğa­n’­ın İs­viç­re’de 8 ay­rı he­sa­bı va­r” id­di­ası or­ta­ya atıl­mış ve bu he­sap bil­gi­le­ri­ni içe­ren CD’­nin Al­man­la­r’­ın eli­ne geç­ti­ği öne sü­rül­müş­tü. Ce­ma­ate ya­kın ba­zı kay­nak­lar, “C­D’­de­ki çok özel bil­gi­ler Mer­ke­l’­in de eli­ne geç­miş du­rum­da. Er­do­ğan, 2008’de­ki Lud­wigs­ha­fen yan­gı­nın­da Al­man­ya­’yı ağır şe­kil­de suç­la­ya­cak­tı. An­cak, CD ha­tır­la­tıl­dı, sus­tu­” yo­ru­mun­da bu­lu­nu­yor.

İHBAR YARIŞI

İs­viç­re, AB’­nin de bas­kı­sıy­la ban­ka­cı­lık sis­te­mi­ni yu­mu­şa­tıp hü­kü­met­ler açı­sın­dan bil­gi alı­nır ha­le ge­tir­miş­, yak­la­şık iki yıl ön­ce, Eu­ro/Do­lar mil­yo­ner­le­ri­nin he­sap­la­rı­nı içe­ren CD’­yi Al­man ma­kam­la­rı­na tes­lim et­miş­ti. Al­man Hü­kü­me­ti, 1999’dan 2011’e ka­dar tu­tu­lan he­sap­la­rın bu­lun­du­ğu CD’­ye da­ya­na­rak, ver­gi ka­çı­ran zen­gin­le­ri tek tek tespit etti. Hü­kü­me­tin tav­rı kar­şı­sın­da mil­yo­ner­ler ken­di­le­ri­ni ih­bar et­ti.

Odatv

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 4 yorum mevcut

    • Erdoğan Taydas 10 yıl önce yorumlandı

      Ya bu yalan haberleri bırakın artık bir CHP li olarak utanıyorum bu ucuz politikalar ülkemize çok zarar veriyor unutmayalım lütfen muhalefet yapmanın da bir onuru şerefi vardır tüm CHP illere selam

    • necdet baytemur 10 yıl önce yorumlandı

      inkar edende yok zaten.ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler

    • caferkaya 10 yıl önce yorumlandı

      Ispati sizden
      Bu yalanci iktidari
      Sandikta gommekten
      Baska çare yok

    • vmalkoc@gmail.com 10 yıl önce yorumlandı

      Firtina yakindami!!!!

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV