banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

FETÖ iddianamesinde 'olağan dışı' ayrıntı

15 Temmuz’a ilişkin çatı iddianamede FETÖ’nün TSK’daki yapılanmasına ilişkin ‘olağan akışa aykırı’ ayrıntılar anlatılıyor.

09 Mart 2017 Perşembe 11:46
FETÖ iddianamesinde 'olağan dışı' ayrıntı
banner299
FETÖ iddianamesinde 'olağan dışı' ayrıntı

Beylikdüzü Tabela

15 Temmuz’a ilişkin çatı iddianamede FETÖ’nün TSK’daki yapılanmasına ilişkin ‘olağan akışa aykırı’ ayrıntılar anlatılıyor.

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi’nin dün kabul ettiği çatı iddianamede, FETÖ’nün TSK’daki yapılanması anlatıldı.

5 BİN NÜFUSLU KASABADAN 8 GENERAL

İddianamede, Anadolu’nun 5 bin nüfuslu bir kasabasına kayıtlı ve birbiriyle akraba olan 8 generalin olduğu ifade edildi. İddianamede şöyle denildi: “Örgüt bu stratejisinde de büyük oranda başarılı olmuş ve komuta kademesi içerisindeki gücünü muhafaza  

etmiştir. General/ amiral kadroları içerisinde yer alan personelin çoğunluğunun FETÖ elemanlarından oluşması akrabalık ve hemşehrilik bağlarıyla izah edilerek gizlenmiştir.

3'Ü İSTİFA ETMİŞ, 5'İ TUTUKLU VE İHRAÇ

Birbirleriyle akrabalık bağı olan çeşitli rütbelerde yedi veya sekiz general muvazzaf olarak aynı anda komuta kademesi içerisinde yer alabilmiştir. Bu generallerin üçü istifa etmiş beşi ise tutuklu ve ihraç durumundadır. Böyle bir istatistik hayatın olağan akışına aykırıdır.” Bu ilçenin Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesi olduğu öğrenildi. İddianamede, bu ilçe nüfusuna kayıtlı şüpheliler Genelkurmay İstihbarat Başkanı Korgeneral Mustafa Özsoy, Polatlı 58. Topçu ve Füze Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Aygün ile Yarbay Fahri Kafkas bulunuyor. Yine Tokat’ın Zile ilçesinin nüfusuna kayıtlı darbeci askerler ise Halil Gül, Halit Kazancı ve Sadık Kazancı’nın isimleri dikkat çekiyor.


beylikdüzü gnl tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV