banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Galip Öztürk'e bir darbe de SPK'dan

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Galip Öztürk, Erdem Yücel, Sevgi Mert, Yahya Kemal Hacıoğlu, Güray Günay ve Emrah Husrev hakkında suç duyurusu yapılmasına karar verdi.

15 Kasım 2012 Perşembe 01:07
Galip Öztürk'e bir darbe de SPK'dan
banner291
Galip Öztürk'e bir darbe de SPK'dan

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Galip Öztürk, Erdem Yücel, Sevgi Mert, Yahya Kemal Hacıoğlu, Güray Günay ve Emrah Husrev hakkında suç duyurusu yapılmasına karar verdi. 


SPK Haftalık Bülteni'ne göre, 25 Temmuz 2011 - 20 Ekim 2011 döneminde Mepet Metro Petrol Tesisleri Sanayi ve Ticaret AŞ (MEPET) hisse senedinde gerçekleştirilen işlemlerin incelenmesi sonucunda Galip Öztürk, Erdem Yücel, Sevgi Mert, Yahya Kemal Hacıoğlu, Güray Günay ve Emrah Husrev isimli şahıslar hakkında suç duyurularının yapılmasına karar verildi.

-İşlem yasakları-

25 Temmuz 2011 - 20 Ekim 2011 döneminde Mepet Metro Petrol Tesisleri Sanayi ve Ticaret AŞ hisse senedinde gerçekleştirilen işlemler Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde incelendi.

İnceleme sonucunda Galip Öztürk, Erdem Yücel, Sevgi Mert, Yahya Kemal Hacıoğlu, Güray Günay ve Emrah Hüsrev hakkında geçici olarak 6 ay süreliğine borsalar ve teşkilatlanmış diğer piyasalarda işlem yapma yasağı getirilmesi kararlaştırıldı.

İşlem yapma yasağının getirildiği tarih itibarıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdindeki hesaplarına işlem yasağı kaydının işlenmesinin ve söz konusu şahıslara ait kaydi payların, takas işlemlerine konu edilmelerinin önlenmesini teminen ''Yasaklı Paylar'', suça konu edilmiş kaydi paylar dışındaki kaydi payların ''Borsada işlem görmeyen paylar'' statüsünde izlenmesine karar verildi.

Bu arada adı geçen kişilerden Güray Günay'ın SPF Temel Düzey ve İleri Düzey Lisansları ile Emrah Husrev'in SPF Temel, İleri ve Türev Araçlar Lisansları 6 ay süreyle iptal edildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV