banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Genelkurmay Bahçesi'nden çıkan tank ateş açtı

Genelkurmay Başkanlığından dışarıya çıkarılan tank, barikat amacıyla kurulan kamyonların olduğu bölgeye ateş açtı.

16 Temmuz 2016 Cumartesi 08:19
Genelkurmay Bahçesi'nden çıkan tank ateş açtı
banner229
Genelkurmay Bahçesi'nden çıkan tank ateş açtı
Genelkurmay Başkanlığından dışarıya çıkarılan tank, barikat amacıyla kurulan kamyonların olduğu bölgeye ateş açtı.


Genelkurmay Başkanlığı kapısın önünde bekleyen bir tank dışarıya çıkarıldı. Daha sonra tanktan, barikat amacıyla yerleştirilen kamyonların bulunduğu bölgeye ateş açıldı. Ateş sonucunda bazı kamyonlarda hasar oluştu. Alandan vatandaşlar uzaklaştırıldı.

İstanbul Topkule Kışlası'nda çatışma

İstanbul Topkule Kışlası'nda çatışma yaşanıyor. Gece saatlerinde başlayan ve ara ara süren kışla önündeki gerginlik sabaha karşı çatışmaya dönüştü.

Kışla önünde güneşin ilk ışıklarıyla beraber çatışma başladı. Kışladan çıkmak isteyen askerlerle
kışla önündeki polis ve darbe karşıtı askerler arasında silahlı çatışma var.Silah sesleri zaman zaman yoğunluk kazanıyor. Kışla önünde vatandaşların da olduğu görüldü.

İstanbul'da polis ve asker çatışıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni (İBB) kapatan askerler ile polis arasında çatışma yaşandığı bildirildi. Öte yandan, Harbiye'de devam eden çatışmalar sonucu isabet alan bir araç alev aldı. Çengelköy'de de çatışmanın olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni (İBB) kapatan askerler ve polisarasında çıkan çatışma yaşanıyor.

Polis ekiplerinin teslim ol çağrısına askerlerin ateşle karşılık vermesi üzerine özel harekat ekipleri askerlerin olduğu yere yönelerek operasyon başlattı. Askerler tarafından vatandaşların ve polis ekiplerinin üzerine plastik mermi ve gaz bombası sıkıldı.

Olay yerinde bulunan çok sayıda yaralı ambulanslarla hastanelere taşınıyor. Polis veasker arasında ki çatışma ise hala devam ediyor.

Çengelköy'de çatışma

Darbe girişiminde bulunan bir grup asker İstanbul'da Çengelköy Karakolu'na da müdahale etmek isteyince çatışma çıktı.

Bölgede patlama sesleri duyulurken askerlerin polislere telim olun çağrısı yaptığı bildiriliyor.

Karakola takviye ekip istenirken çatışmanın devam ettiği bildiriliyor.

Yurt genelinde 60 kişi hayatını kaybetti

Ankara Emniyet Müdürlüğü, ikinci defa savaş uçağı ve helikopter tarafından saldırıya uğradı. Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre, darbe girişiminde bulunanların havadan saldırısı sonucu Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırı sonucu 17 polis şehit oldu. Ankara'da da saldırıya uğrayan Gölbaşı'ndaki TÜRKSAT Kampüsü'nde görevli 2 personel de şehit oldu. Öte yandan, Gölbaşı Savcılığı Ankara'daki saldırılarda 42 kişinin öldüğünü açıklarken, Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili de darbe girişiminin ardından başlayan olaylarda 60
kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV