banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Suriye açıklaması

TSK, Suriye jetinin düşürülmesinin ardından yapılan bazı yorum ve haberlere 10 maddelik açıklamayla yanıt verdi.

26 Mart 2014 Çarşamba 15:51
Genelkurmay Başkanlığı'ndan Suriye açıklaması
banner311
Genelkurmay Başkanlığı'ndan Suriye açıklaması
TSK, Suriye jetinin düşürülmesinin ardından yapılan bazı yorum ve haberlere 10 maddelik açıklamayla yanıt verdi.

Beylikdüzü Tabela


Açıklamada, "Son günlerde çeşitli olaylar öne sürülerek, yerel seçim öncesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini siyasi konuların içine çekme gayreti olduğu üzülerek müşahede edilmektedir" denildi.

1. Son günlerde çeşitli olaylar öne sürülerek, yerel seçim öncesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini siyasi konuların içine çekme gayreti olduğu üzülerek müşahede edilmektedir.

2. Birçok kereler açıkladığımız gibi, Türk Silahlı Kuvvetleri; Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ordusudur. Desteğini, moralini, kaynağını Yüce Türk Milletinden
ve şanlı tarihinden almaktadır.

3. Türk Silahlı Kuvvetleri; siyasi tartışmaların ve konuların dışında kalmayı, Devletimizin bekası, Yüce Milletimizin huzur ve güvenliği için gerekli olduğunu düşünmektedir.

4. Türk Silahlı Kuvvetleri; Anayasamızda işaret edilen "demokratik, laik, sosyal hukuk devleti" ilkesine sadık, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı ve anti demokratik usul ve uygulamaları reddeden duruşunu muhafaza etmekte kararlıdır.

5. Türk Silahlı Kuvvetlerinin değerli mensupları; görevlerinin bilincinde, sağduyulu, soğukkanlı ve her türlü tahrik ve günlük siyasi mülahazadan uzak olarak ülkemize ve Yüce Milletimize hizmete devam etmektedir. Güç ve kudretinden hiçbir şey kaybetmemiştir.

6. Ayrıca, Türkiye ve Suriye Hava Kuvvetleri yetkililerinin uyarılarına rağmen, hava sahamızı ihlal eden bir Suriye uçağının düşürülmesi olayı ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında spekülatif haberler yer almaktadır.

7. Türk Silahlı Kuvvetleri konu ile ilgili olarak kendisine verilen yetkiyi kullanarak görevini başarıyla ifa etmiştir.

8. Faaliyet, ulusal ve uluslararası hukuk kurallarına uygun olarak icra edilmiştir.

9. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Süleyman Şah Saygı Karakolu hariç, SURİYE topraklarında herhangi bir birliği bulunmamaktadır.

10. Bu konularla ile ilgili gündeme çıkarılan haberler gerçek dışıdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV