banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gezi Parkı olaylarında 28 kişi serbest bırakıldı

Taksim Gezi Parkı olaylarıyla ilgili tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedilen 28 kişi serbest bırakıldı.

19 Haziran 2013 Çarşamba 21:51
Gezi Parkı olaylarında 28 kişi serbest bırakıldı
banner311
Gezi Parkı olaylarında 28 kişi serbest bırakıldı
Taksim Gezi Parkı olaylarıyla ilgili tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedilen 28 kişi serbest bırakıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen 74 kişi, burada sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından savcılık sorgusuna alınmış 46 şüpheli serbest bırakılırken 28'i "Toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa muhalefet" suçlamasıyla mahkemeye sevk edilmişti. 28 kişi çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Çarşı grubuna flaş tutuklama!
Gezi parkı eylemleri nedeniyle, Çarşı grubundan Halil İbrahim Erol tutuklandı.
Gezi Parkı olaylarıyla ilgili gözaltına alınan aralarında Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın liderlerinin de bulunduğu 20 şüpheli Ergenekon savcısı Muammer Akkaş tarafından sorgulandı. Şüphelilere emniyette ve savcılıkta Gezi Parkı olaylarına ilişkin sorular yöneltildi. Bunun ardından Çarşı grubu liderlerinin de aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Ardından Halil İbrahim Erol tutuklandı.
Serbest bırakılan 15 kişiden 7'sine savcılık adli kontrol tedbiri uygulanmasını istemişti. Bu 7 kişi hakkında da mahkeme haftada bir gün, çarşamba günleri karaola giderek imza atmalarına karar verdi.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV