banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gül'den son dakika şike açıklaması

Cumuhurbaşkanı Gül şike ile ilgili açıklama yaptı.

08 Aralık 2011 Perşembe 19:09
Gül'den son dakika şike açıklaması
banner266
Gül'den son dakika şike açıklaması

Cumuhurbaşkanı Gül şike ile ilgili açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avusturya'ya yapacağı ziyaret öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

"Türkiye demokrasi ile idare ediliyor. Bunlar arasında da gayet düzgün ilişkiler var. Bu çerçeve içinde benim kanaatim ve görüşlerimi kamuoyuna açıkladım. Kanun yapıcı Meclistir. bunun sorumluluğu da esas itibariyle oraya aittir.

Bu süreçten farklı anlamlar da çıkarmak doğru değil. Meclis'ten nasıl gelecek bakıp inceletirim. Milletin huzurunu kaçırmak gibi bir düşünce içine kimsenin girmemesi gerekir. Bunları öyle karşılamak gerek. "

-Muhsin Yazıcıoğlu sorusu-

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin kendisi ziyaret ettiğini hatırlatarak, ''Ellerine bazı belgelerin ulaştığını söylediler, ortaya çıkmamış, kimsenin elinde olmayan... Onları bana verdiler, ben de inceletiyorum, doğuruluk derecesi nedir diye...'' dedi.

Avusturya'ya hareketinden önce Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde basın mensuplarının çeşitli konulardaki sorularını cevaplayan Gül, ''Kamuoyunun gündeminde olan bir diğer düzenleme de bedelli askerlikle ilgili. Sizin de bu konuda net bir mesajınız vardı. Kamuoyunun vicdanını olumsuz etkilemeyecek bir şekilde o düzenlemenin gerçekleştirilmesini istiyordunuz. Mevcut tabloya baktığınızda beklentiniz hayata geçmiş durumda mı?'' şeklindeki soru üzerine, buradan gelecek gelirlerin genel bütçeye katılmamasının doğru olacağını söylediğini hatırlattı.

Konunun henüz incelendiğini aktaran Gül, ''Oradan gelecek gelirler de genel bütçeye katılmayacak şekilde harcanacağı yerler tespit edilerek çıkartıldı'' dedi.

Gül, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin ziyaretine ilişkin soru da şöyle cevapladı:

''Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nin eşi ve BBP Genel Başkanı beni ziyaret ettiler. Ellerine bazı belgelerin ulaştığını söylediler, ortaya çıkmamış, kimsenin elinde olmayan... Onları bana verdiler, ben de inceletiyorum, doğuruluk derecesi nedir diye...''

Cumhurbaşkanı Gül, ''Şike Yasası ile ilgili olarak kanaatimi medya biliyor demiştiniz. Bu kanaatiniz yönünde bir değişiklik olacak mı? Bir de görev sürenizin 2014'te dolmasıyla ilgili olarak yeni Şike Yasası ile bir daha aday olup olmayacağınız yönünde de bazı kamuoyunda tartışmalar ve dedikodular çıkmıştı. Sizin yanıtınız ne olacak?'' şeklindeki soruya da ''Birinci ile ilgili ilk soruda cevap verdim. İkinci de benim doğrusu alanım değil. Onu düşünecekler başkaları'' karşılığını verdi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV