banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gülen'le fotoğrafı ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olma gerekçesiyle tutuklanan ve 'Deniz Kuvvetleri imamı' olduğu ileri sürülen Orhan Sipahioğlu'nun Gülen'le fotoğrafları ortaya çıktı.

05 Ekim 2016 Çarşamba 14:55
Gülen'le fotoğrafı ortaya çıktı
banner322
Gülen'le fotoğrafı ortaya çıktı
Geçtiğimiz günlerde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olma gerekçesiyle tutuklanan ve 'Deniz Kuvvetleri imamı' olduğu ileri sürülen Orhan Sipahioğlu'nun Gülen'le fotoğrafları ortaya çıktı. Sipahioğlu'nun ifadesinde "Darbeyi yaptıran Fetullah Gülen'dir" dediği iddia ediliyor.

Uzun yıllar FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yanında kalan ve şimdilerde itirafçı olan Nurettin Veren'in bazı televizyon kanallarında ismini açıkladığı ve 'Deniz Kuvvetleri imamı' olduğu iddia edilen Orhan Sipahioğlu, geçtiğimiz günlerde terör örgütüne üye olma gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

'DENİZCİLERİN İMAMI OLMADIM' DEDİ

Sipahioğlu’nun verdiği ifadede, “Darbeyi yaptıran Fetullah Gülen’dir. Fetullah Gülen ile birlikte resim çekildiği ve ordudan birlikte atıldığı Emir Altıntaş’ı tanımıyorum. Fetullah Gülen cemaatinin gönüllü bir hizmet cemaati olduğuna inandım ancak 17-25 Aralık ve 15 Temmuz sonrasında başta ABD ve İsrail olmak üzere dış ülkelerin güdümünde olan ve Türkiye aleyhinde çalışan bir terör örgütü olduğunu anladım. Orduda iken denizcilerin imamı olmadım, bugüne kadar hiçbir zaman FETÖ/PDY yapılanması içerisinde olmadım” dediği iddia ediliyor.

 TSK'DAN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sipahioğlu'nun bilgisayarında Gülen ve Emir Altıntaş ile birlikte çekilmiş fotoğraf buldu.

Deniz Kurmay Binbaşı iken 1994 yılında YAŞ kararıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinden ihraç edilen Sipahioğlu, geçen yıl Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılmıştı.Yazar Nurettin Veren, katıldığı bir televizyon programında Sipahioğlu ile ilgili, örgütün "Türk Deniz Kuvvetlerindeki subaylardan sorumlu imamı" olduğunu ileri sürmüştü.

Gebze Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sıddık İlgar tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün "Türk Deniz Kuvvetlerindeki subaylardan sorumlu imamı" olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Sipahioğlu, İstanbul'un Beykoz ilçesindeki evinde gözaltına alınmış, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV