banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hatay'da top mermisi düştü

Güveççi Köyü'ne top mermisi düştü. Sınır birliği anında karşılık verdi.

06 Ekim 2012 Cumartesi 14:41
Hatay'da top mermisi düştü
banner299
Hatay'da top mermisi düştü
Güveççi Köyü'ne top mermisi düştü. Sınır birliği anında karşılık verdi.
Suriye'nin İdlip kentine bağlı Harapjoz köyünde yoğun çatışmalar sürerken atılan bir havan topu mermisi Yayladağı ilçesine bağlı Güveççi Köyü kırsal alanına düştü. Bunun üzerine Türkiye'nin sınırdaki askeri birlikleri anında karşılık verdi.

5 KİŞİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine Suriye ordusuna ait top mermisi düşmüştü. Olayda 2 anne ve 3 çocuğu hayatını kaybetmişti. Şanlıurfa'dan sonra Hatay'a da top mermisi düştü.

KIRSAL ALANA DÜŞTÜ
İdlip kentine bağlı Harapjoz köyünde yoğun bir şekilde çatışmalar yaşanırken atılan bir havan topu mermisi Yayladağı ilçesine bağlı Güveççi köyü kırsal alanına düştü. Bunun üzerine Türkiye'nin sınırdaki askeri birliklerinden anında karşı atış yapıldı. Çatışmaların yoğun şekilde devam ettiği, silah ve patlama seslerinin duyulduğu Harapjoz köyü tarafından dumanların da yükseldiği görüldü. Suriye bölgesinden atılan havan topu mermisinin biri dün Yayladağı ilçesindeki kırsal alana düşmüştü. Önceki gün de atılan bir havan topu mermisi Altınözü ilçesine bağlı Hacıpaşa beldesi Sarıbük mezraası yakınındaki fidanlığa düşmüştü. Türkiye'nin sınırdaki askeri birlikleri de anında 'karşı atış' yapmıştı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: Hatayda Top Mermisi Düştü

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV