banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hayati Yazıcı: Af konusu kesinlikle gündemimizde yok

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, af iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

11 Ağustos 2016 Perşembe 15:49
Hayati Yazıcı: Af konusu kesinlikle gündemimizde yok
banner263
Hayati Yazıcı: Af konusu kesinlikle gündemimizde yok
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, af iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Audi Servisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Af konusu kesinlikle gündemimizde yoktur, zihnimizde yoktur. Böyle bir şey olamaz. Ne partinin ne hükümetin gündeminde böyle bir şey yoktur. Denetimli serbestlik konusu da gündeme gelmiş değil." dedi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI VEYSİ KAYNAK: GENEL AF SÖZ KONUSU DEĞİL

İdam cezasının Türkiye için gerekli olduğunu söyleyen Kaynak, genel affın söz konusu olmadığını ancak
denetimli serbestlik uygulamasının genişletilebileceğini belirtti.

Başbakan Yardımcısı Kaynak 'Şu anda cezasının son bir yılını iyi halle geçirmişse, bir yılı denetimli serbestlikle çıkıyor. Belki 2, belki 3 yıla kadar denetimli serbestliğe tabii tutulması mümkün olabilir' dedi.

"İNFAZ HUKUKU AĞIRLAŞTI"

Türkiye’de cezaevlerimizde 187 bin tutuklumuz var, hükümlü sayısı daha çok. Ama şu an 210 bini aştı, 17 bini darbe teşebbüsünden sonra tutuklananlar. Adalet Bakanlığı her zaman çalışmıştır, çeşitli infaz hukukuna ilişkin çalışmalar olmuştur. Niye bu kadar ceza evlerinde artış var? Bildiğiniz gibi 2004’ten önce, her 10 güne 4 gün yatıyordu hükümlüler, bu her 10 güne 7 güne çıktı. İnfaz hukuku ağırlaştı.

"DENETİMLİ SERBESTLİK GENİŞLETİLEBİLİR AMA AF YOK"

Şu anda cezasının son bir yılını, iyi halle geçirmişse, bir yılı denetimli serbestlikle çıkıyor. Belki 2 yıla çıkabilir, belki 3 yıla kadar denetimli serbestliğe tabii tutulması mümkün olabilir. İnfaz hukuku bakımından yüzde 40’tan 60’a çıkarmıştır. Terör, ağırlaştırılmış müebbet, çocuklara istismar hariçtir. Ama af asla söz konusu olmaz.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV