banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
01 Mayıs 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İdil'de çatışmalar başladı

Şırnak'ın İdil ilçesinde genelindeki hendek ve barikatların temizlenmesi amacıyla güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldı.

17 Şubat 2016 Çarşamba 01:01
İdil'de çatışmalar başladı
banner291
İdil'de çatışmalar başladı
Şırnak'ın İdil ilçesinde genelindeki hendek ve barikatların temizlenmesi amacıyla güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldı.

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde saat 23.00'de uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte, ilçe genelindeki hendek ve barikatların temizlenmesi amacıyla güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldı. İlçe genelinden patlama ve silah sesleri yükseliyor.

Şırnak Valiliği'nin kararıyla bu gece saat 23.00'dan itibaren başlayan sokağa çıkma yasakları kapsamında, güvenlik güçleri de operasyon başlattı. Operasyon kapsamında hendek ve barikatların olduğu mahallelere giren güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında şiddetli çatışmalar çıktı.



Özellikle Turgut Özal ve Yeni Mahalle olmak üzere ilçe genelinden silah ve patlama sesleri duyuldu. İlçeye hakim noktalara yerleşen tanklar, belirlenen hedeflere top atışları ile vurdu. Top atışları nedeniyle ilçeden sık sık patlama sesleri yükseliyor. Gece olmasına rağmen, Cizre ve Midyat yönünden İdil İlçesi'ne askeri sevkiyat devam ediyor.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV