banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İhale Olmadan İhaleye Fesat mı Karıştı!

Yolsuzluk ve Haksızlıklara Karşı Mücadele Derneği Başkanı Ece SOYSEV'den ŞOK Açıklamalar!

21 Ocak 2013 Pazartesi 23:59
İhale Olmadan İhaleye Fesat mı Karıştı!
banner264
İhale Olmadan İhaleye Fesat mı Karıştı!

Yolsuzluk ve Haksızlıklara Karşı Mücadele Derneği Başkanı Ece SOYSEV'den ŞOK Açıklamalar!

Şaibeli İhale 22 Ocak 2013 Salı günü Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılacak.Arazi satış ihaleleri için vatandaşlardan derneğimize bilgi yağdı.

Büyükçekmece Belediyesi'nin yapıcağı bu satışta İş Adamı Serdar BİLGİLİ ile aralarında özel anlaşma yaptıklarına dair özel bilgiler tarafımıza ulaştı.

22 Ocak 2013 Salı günü yapılacak ihale daha öncede Büyükçekmece ilçesi sınırlarında West Blocks projesinde de imarla ilgili sorunlar olduğunu açıklayan SOYSEV, dernek olarak gerekli yasal işlemleri yapıyoruz. Daha önce de Büyükçekmece Belediyesi’nin borçları nedeniyle belediye arazisi olarak kayıtlı mezarlık alanları icradan satışa çıkarıldı. İcradan satışların gerçekleşmemesi için mücadele eden Yolsuzluk ve Haksızlıklara Karşı Mücadele Derneği de İstanbul Tapu Kadastro Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ve Büyükçekmece Kaymakamlığı’na dilekçe verdi.

Şimdi de Şaibeli İhale için duyuruda bulunuyoruz.

Büyükçekmece Fatih Mahallesinde bulunan, imar planlarında "Ticaret+Konut+Turizm" alanında kalan 15.725,93 m2 yüzölçümlü 534 ada 1 parsel  "Pazarlık Usulü " satılıyor. Pelikan Otel yanında bulunan ve 22 Ocak 2013 Salı günü "Pazarlık Usulü " satılacak olan arsa daha önce açık artırma usulü satışa çıkarılmış ve alıcı bulamamıştı. 23.982.043,30- TL muhammen bedel ile ihale edilecek. Albatros da da bir arazi satılık. Arazilerin satışlarının yapılacağı yerlerin değerlerinin altında Pazarlık usulü yapılması Şaibeleri daha da çok üzerine çekiyor. Dernek Başkanı H.Ece Soysev, dernek olarak bu ihalelerin düzgün yapılmasını kamuya ait olan yerlerin satışlarının rant sağlamadan yapılması adına uğraşıyoruz. Amacımız Yolsuzlukla Mücadele etmek dedi.

En büyük yat limanı projesi hayal olmuştu!

Büyükçekmece Belediyesi, yat limanı yapmak için kiraladığı arazide hem kaçak yapılaşmaya göz yumdu hem de projeyi yetiştiremedi. Maliye de, araziyi geri almıştı. Büyükçekmece Yolsuzlukla Mücadele Derneği Başkanı Ece Soysev, 2006′de suç duyurusunda bulundu. Alman firma aynı ortaklarla isim değişikliğine gitti ve 2007′de Marina İstanbul Turizm İnşaat A.Ş.’yi kurdu. Soysev, İçişleri Bakanlığı’na başvurdu. Bakanlık soruşturma izni vermeyince Danıştay 1. Dairesi devreye girdi. Başkan Akgün’ün kardeşinin gizli ortağı olduğu şirketle ilgili somut deliller tespit edilerek Akgün hakkında soruşturma izni verildi. Şimdi de bu şaibeli ihale kafaları karıştıracak...




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV