banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

IŞİD komutanı Türkleri ülkelerine iade edeceğiz

Türk rehinelerinden sorumlu İŞİD komutanı, Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğunda rehin alınan Türkler için açıklama yaptı.

12 Haziran 2014 Perşembe 11:53
IŞİD komutanı Türkleri ülkelerine iade edeceğiz
banner304
IŞİD komutanı Türkleri ülkelerine iade edeceğiz
Türk rehinelerinden sorumlu İŞİD komutanı, Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğunda rehin alınan Türkler için açıklama yaptı.
backlink yazılım
 Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğunda rehin alınan Türklerden sorumlu olduğu belirtilen İŞİD komutanı, "Güvenliklerini sağlıyoruz,onları ülkelerine iade edeceğiz. Korkulacak bir şeyleri yok çünkü onlar Sünni ve Hanefi inancından"şeklinde konuştu.

Rudaw'ya konuşan ve adının açıklanmasını istemeyen İŞİD komutanı,konsolosluk personelinin kentteki "gergin" durumu nedeniyle konsolosluktan alındığını savunarak "Güvenliklerini sağlıyoruz,onları ülkelerine iade edeceğiz. Korkulacak bir şeyleri yok çünkü onlar Sünni ve Hanefi inancından"dedi.
-"BAŞKONSOLOS VALİLİKTE, PERSONELİ
BAŞKA BİR YERDE"-

Verdikleri mücadelenin sadece Irak'ın Şii hükümetine yönelik olduğunu da ifade eden komutan,Türk Başkonsolosunun Öztürk Yılmaz'ın "valilikte, personelinin ise başka bir yerde tutulduğunu" söyledi.

Komutan ayrıca "Diplomatlardan birinin yanında bir köpeği var ve biz köpeği için de yiyecek ve su verdik" dedi.
-"KONSOLOSUN CEBİ ARANDI KOMUTAN YANIT VERDİ"-

Rudaw ise, "İSİD'ye bir gazetecinin Türk Konsolosu'nun cebini arayıp onun yerine komutanın yanıt vermesi üzerine ulaştıklarını" anlatıyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV