banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

'IŞİD militanları neden tutuklanmıyor?'

AKP gençlerimizi IŞİD'in kucağına atıyor. İstanbul'un göbeğindeki IŞİD Pikniği'ne göz yumulmasına ve muhalefet milletvekillerinin İstanbul'u mesken tutan bu örgütle ilgili eleştirilerine yanıt gelmemesine tepki büyüyor. Peki Türk gençleri bu eli kanlı örgüte nasıl katılıyor?

31 Temmuz 2014 Perşembe 19:20
'IŞİD militanları neden tutuklanmıyor?'
banner311
'IŞİD militanları neden tutuklanmıyor?'
AKP gençlerimizi IŞİD'in kucağına atıyor.
İstanbul'un göbeğindeki IŞİD Pikniği'ne göz yumulmasına ve  muhalefet milletvekillerinin İstanbul'u mesken tutan bu örgütle ilgili eleştirilerine yanıt gelmemesine tepki büyüyor. Peki Türk gençleri bu eli kanlı örgüte nasıl katılıyor?

Tabela

TÜRK GENÇLERİ İÇİN YENİ TUZAK "IŞİD"

Karşı gazetesinden Burcu Oral Evren'in haberine göre, Bu kez  tehlikeyi CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka gündeme getirdi... KARŞI GAZETE'ye konuşan Nazlıaka, IŞİD'e Türkiye'den katılımların arttığına dikkat çekti, önlem almayan Hükümeti hedefe koydu.

EN KÜÇÜK GÖSTERİYE MÜDAHALE EDEN POLİS, NİYE GÖRMEZDEN GELDİ?

Nazlıaka, yüzlerce kişinin IŞİD’e yakınlığıyla bilinen bir derginin çağrısı ve İslam Etütler Platformu isimli oluşumun organizasyonuyla, bayramın ilk günü Ömerli’deki piknik alanda bir araya geldiğini hatırlattı. Güvenlik güçlerinin bu toplanmaya kayıtsız kalmasını ise eleştirdi. "En küçük toplumsal olaya ve  gösteriye müdahale eden güvenlik güçleri cihat çağrısı yapan, İslami Devlet ilan eden bu topluluğun yaptığı eylemi ise görmezden gelmiştir." diyen Nazlıaka, örgütün Türk gençlerini tuzağına düşürdüğünü öne sürdü.

İNTERNET ÜZERİNDEN KANDIRIYORLAR

"İnternet  siteleri üzerinden IŞİD, gençleri kandırarak saflarına katıyor. Türkiye’de rahatça propaganda yapıyor, militanları serbestçe dolaşıyor, hastanelerde tedavi ediliyor" diyen CHP Ankara milletvekili, İçişleri Bakanı Efkan Ala'yı göreve çağırdı. Bir de soru önergesi  hazırlayarak, konuyu TBMM gündemine taşıdı.

IŞİD MİLİTANLARI DA TÜRKİYE'DE Mİ TEDAVİ EDİLİYOR?

Nazlıaka, önergesinde;  "şu ana kadar tutuklanan IŞİD militanı var mıdır? Hatay'da ve sınır illerimizde IŞİD militanı görüldüğüne ve tedavi edildiğine ilişkin kaç ihbar gelmiştir? Bu konuda ne yapılmıştır?" sorusunu sordu.

5000 TÜRK IŞİD'E Mİ KATILDI?

"Beş binin üzerinde Türk vatandaşının, IŞİD’e katıldığı iddia ediliyor" diyen Aylin Nazlıaka, "IŞİD bu yurttaşlarımızla nasıl bağlantıya geçmiştir? Propagandasını hangi yollardan yürütmektedir? Bu konuda istihbarat birimlerimiz tarafından hangi önlemler alınmıştır?" sorularına da yanıt istedi.

HÜKÜMET İNTERNETİ IŞİD'E GELİNCE DEĞİL,  "İŞİNE GELİNCE" DENETLİYOR

"IŞİD’e ait olduğu bilinen Türkçe yayın yapan internet siteleri, IŞİD propagandası yapan internet, facebook sayfaları ve twitter hesapları da var" diye konuşan Nazlıaka, bu sitelerin sayısı hakkında da bilgi istedi. Hükümetin neden önlem almadığı sorusunu da İçişleri Bakanı'na yöneltti.

"Gezi olaylarında twiter ve facebook hesaplarını takibe alan,şafak ve gece baskınlarıyla yurttaşlarımızı gözaltına alan iktidar IŞİD’in sosyal medya üzerinden yürüttüğü faaliyetlere neden müdahale etmiyor?" sözleriyle  Hükümetin, IŞİD'i örtülü olarak desteklediğini ima eden Nazlıaka, Ömerli'deki pikniğe neden göz yumulduğunun da açıklanmasını istedi.

IŞİD PİKNİĞİNE, AKP'LİLER DE Mİ KATILDI?

Nazlıaka, Bakan Ala'ya şu soruları da yöneltti...

İstanbul Ömerli’de düzenlenen ve IŞİD propagandasına dönüşen piknik için soruşturma açılmış mıdır?

Bu pikniğe Adalet Ve Kalkınma Partisi üyelerinin  katıldığı iddiası doğru mudur? Bunlar arasında parti yöneticisi var mıdır?

IŞİD terör örgütünün ülkemizde düzenleyebileceği terör olaylarına ilişkin alınan önlemler nelerdir?

IŞİD militanlarının elini kolunu sallaya sallaya sınır illerimizde dolaşması bu önlemlerin yetersiz olduğunu göstermiyor mu?

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV