banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul Bayrampaşa'da patlama

İstanbul’un birçok noktasında büyük bir patlama sesi duyuldu. İstanbullular sosyal paylaşım sitesi Twitter’da ‘patlama’ olduğunu yazdı. Vali'den ve İBB'den patlama açıklaması geldi.

01 Aralık 2015 Salı 18:46
İstanbul Bayrampaşa'da patlama
banner304
İstanbul Bayrampaşa'da patlama
İstanbul’un birçok noktasında büyük bir patlama sesi duyuldu. İstanbullular sosyal paylaşım sitesi Twitter’da ‘patlama’ olduğunu yazdı. Vali'den ve İBB'den patlama açıklaması geldi.

Beylikdüzü Gitar

Bayrampaşa'da metro istasyonu yakınındaki üst geçitte patlama olduğunu bildirdi. İBB'den de konuyla ilgili açıklama yapıldı: 'Patlamaya benzer ses nedeniyle seferler durduruldu, sesin nedeni bilinmiyor'

VALİDEN AÇIKLAMA

İstanbul Bayrampaşa'daki patlamayla ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa'daki patlamaya ilişkin, "Kadife Kavşağı'nda bir patlama meydana geldi. Bir vatandaşımız hafif yaralandı. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Bu konuda bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz" açıklamasında bulundu.

ÇEŞİTLİ İDDİALAR VAR

En çok ihbar Bayrampaşa'dan gelirken bazı sosyal medya kullanıcıları sesi "gökgürültüsüne" benzetti. Sağmalcılar metrosundaki trafonun patladığı da iddia ediliyor.

İBB'DEN AÇIKLAMA: SEFERLER DURDURULDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"İstanbul Bayrampaşa metro istasyonunda patlamaya benzer ses nedeniyle seferler durduruldu, sesin nedeni henüz bilinmiyor."

ÜST GEÇİTTE PATLAMA OLDU

Nedeni henüz belirlenemeyen patlamayla ilgili Bayrampaşa Metro İstasyonu yakınındaki üst geçitte patlama meydana geldiği bilgisini servis etti.

CAMLAR KIRILDI YOLCULAR TAHLİYE EDİLDİ

Patlamanın yeri konusunda da farklı bilgiler var. Patlamanın metro istasyonu yakınlarındaki üst geçitte meydana geldiğini duyurdu. Haberde patlama nedeniyle bir metro aracının camının kırıldığı ve yolcuların tahliye edildiği öğrenildi.

Patlamanın nedeni de henüz bilinmiyor. Yetkililer, trafo patlaması ihtimali üzerinde duruyor.

Terör saldırı ihtimali de seçenekler arasında.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV