banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul'da şüpheli çanta paniği

Şişli Zincirlikuyu’daki otobüs duraklarına bırakılan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi. Bomba uzmanları tarafından fünyeyle patlatılan çantadan askeri personele ait üniforma ve kıyafetler çıktı.

18 Şubat 2016 Perşembe 22:16
İstanbul'da şüpheli çanta paniği
banner304
İstanbul'da şüpheli çanta paniği
Şişli Zincirlikuyu’daki otobüs duraklarına bırakılan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi. Bomba uzmanları tarafından fünyeyle patlatılan çantadan askeri personele ait üniforma ve kıyafetler çıktı.
Büyükdere Caddesi ile Barbaros Bulvarı arasında kalan Zincirlikuyu’daki otobüs duraklarına bırakılan çantayı fark eden vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Mesai saati çıkışında denk gelen olayda, bölgeye ulaşan asayiş ekipleri çanta etrafında güvenlik şeridiyle önlem aldı.
Yol yaya ve araç trafiğine kapatılırken, alınan önlemlerin ardından olay yerine gelen bomba uzmanı ekipleri sinyal kesici cihazı açtıktan sonra patlamalara karşı  dayanıklı özel kıyafeti ile çantaya fünye yerleştirdi.
Caddenin trafiğe kapatılmasın ardından büyük bir gürültüyle patlatılan fünyenin parçaladığı çantadan, askeri personele ait üniforma ve kıyafetler çıktığı öğrenildi.

Bomba uzmanlarının çalışmasını tamamlamasının ardından bölge yaya ve araç trafiğine yeniden açıldı
İstanbul'da Ankara saldırısı alarmı

Ankara ve Diyarbakır ’da yaşanan bombalı saldırıların ardından Atatürk Havalimanı’nda da güvenlik önlemleri arttırıldı. İçişleri Bakanı Ala: Ankara saldırısına ilişkin 14 kişi gözaltında.

Ankara ve Diyarbakır’da yaşanan bombalı saldırıların ardından Atatürk Havalimanı’nda da güvenlik önlemleri arttırıldı.
Atatürk Havalimanı’nın giriş noktalarında polis şüphelendiği araçları çevirerek yolcuları ve valizlerini bomba izi süren dedektörle tarıyor.

Yolcuların üzerinden, avuç içinden ve el bagajından alınan numune, dedektörden geçirilerek patlayıcı kimyasalların izi tespit edilmeye çalışılıyor.
Devriye görevlilerinin yanı sıra sivil polisler avuç içi bilgisayarlarla (PDA) terminale gelenlerin GBT kaydının bulunup bulunmadığını da kontrol ediyor.

Polis, durdurulan araçlarda ve şoförlerin üzerinde aramaların daha detaylı yapılması dikkat çekiyor.

METRODA TEDBİRLER ARTTIRILDI
Öte yandan metro katında da havalimanına gelen yolcular arasından şüpheli görünenler kimlik kontrolünden geçiriliyor.


 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV